Het tweede seizoen van Kota Factory is gelekt op illegale piratensites om te downloaden na de release van Netflix

De langverwachte serie Seizoen 2 van Kota Factory Geregisseerd door Raghav Subbu, vandaag uitgebracht op Netflix. De serie bestaat uit een cast met onder meer Mayur More, Jitendra Kumar, Alam Khan, Ranjan Raj en Ahsaas Channa. Het verhaal van de tweede aflevering volgt Vaibhav, Balmukund en Uday terwijl ze proberen te overleven in de Kota-trainingsgemeenschappen. Terwijl fans zich voorbereiden om het tweede seizoen van de serie te bekijken, heeft Sri Movie gemeld dat de serie online is gelekt na de release op het gigantische streamingplatform.

Kuta-fabriek Netflix seizoen 2 release: Bekijk gelekt op illegale hacksites

Volgens een rapport van Sri Movie is de tweede aflevering gelekt op Filmyzilla, Movieflix en MP4Moviez na de release op Netflix. Eerder deze maand brachten de makers van de serie de trailer uit voor Kota Factory Seizoen 2 Bekijk het leven van Vaibhav, Balamukund en Uday in het Kota IIT-JEE Training Center terwijl ze zich voorbereiden op het behalen van de toelatingsexamens. Het toonde ook de geliefde natuurkundeleraar Jitu Bhaya, die hen op de een of andere manier ondersteunde.

Na de uitstekende prestaties van het eerste seizoen, ging het tweede seizoen van de show in première op 24 september om 12.30 uur IST. Seizoen 1 is ook beschikbaar op TVF Play, YouTube en Netflix. Met een beoordeling van 9,2 op IMDb en een beoordeling van 4,9 op Google-recensies, was Kota Factory de rage in 2019 die pas een punt van zorg werd voor de regisseur terwijl hij aan seizoen twee bezig was.

Seizoen 2 biedt ook een kijkje in Vibhav en de vergelijking van zijn vrienden met zijn kamergenoten, Jitu Bhaya en de Aspiranten. Je kunt alleen de verklaring van Jeetu Bhaiyya zien, die studenten vraagt ​​om het woord ‘droom’ te parafraseren met ‘doel’, zoals dromen werden voorgesteld en het doel met humor werd bereikt. TVF bracht de teaser pas op 30 augustus uit.

READ  Call of Duty Mobile downloaden op iOS en Android

Kota Factory Seizoen 2 Afleveringslijst

Volgens IMDb zal het tweede seizoen uit 5 afleveringen bestaan, namelijk; Logica, atmosferische druk, reparatie, onderhoud en verpakking. Het eerste seizoen omvatte 5 afleveringen van elk 35-40 minuten. Het eerste seizoen brak records, met in totaal meer dan 150 miljoen YouTube-views van vijf afleveringen.

(Disclaimer – De Republiek moedigt piraterij niet aan of keurt deze niet goed via deze of enige andere website. Piraterij is een criminele daad en wordt beschouwd als een ernstig misdrijf onder de Copyright Act 1957. Dit artikel is alleen bedoeld om het publiek te informeren over piraterij en hen aan te moedigen dit te doen. beschermen tegen dergelijke handelingen. We vragen u ook om op geen enkele manier deel te nemen aan piraterij of deze aan te moedigen.)

Foto: Instagram / @jitendrak1

Ontvang het laatste nieuws Nieuws Uit India en de rest van de wereld. Volg nu je favoriete tv-beroemdheden en tv-updates. Republic World is uw one-stop-bestemming Bollywood nieuws. Volg ons vandaag nog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de headlines uit de entertainmentwereld.

Written By
More from Eda Greene
Download de 2022 Nominatiegids voor kandidaten en politieke comités
Charleston, W.Fa – De WV-staatssecretaris, Mac Warner, heeft een bestand vrijgegeven: 2022...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *