Registreer u vooraf voor TFT Mobile Now in Azië-Pacific

Registreer u vooraf voor TFT Mobile Now in Azië-Pacific

Affiniteit neemt toe, mini-legendes breiden uit en helden kijken ernaar uit om drie sterren te behalen. Dat klopt, Teamfight Tactics (TFT) Mobile komt naar de regio Azië-Pacific (APAC).

Eerder dit jaar nam Riot de publicatierechten op League of Legends en Teamfight Tactics PC in de regio Azië-Pacific terug, wat betekent dat spelersaccounts en gegevens van Garena’s servers naar de gloednieuwe Riot-gameservers moeten worden gemigreerd.

Waar kunnen spelers zich vooraf registreren voor TFT Mobile?

Veel APAC-spelers kijken uit naar de release van TFT op mobiel en we zijn blij te kunnen bevestigen dat TFT naar mobiele apparaten komt in de Filippijnen, Maleisië, Singapore, Thailand, Vietnam, Taiwan, Hong Kong en Macau. Pre-registratie is nu open voor de meeste van deze markten, binnenkort volgen er meer.

Pre-registratie voor TFT Mobile is nu beschikbaar via Pre-registratie mini-site en de Google Play Store. Meer nieuws over pre-registratie van spelers in de App Store en in Vietnam zal op een later tijdstip worden vrijgegeven.

Deze lancering markeert de release van Riot’s derde in eigen beheer uitgegeven mobiele titel in de regio Azië-Pacific, waarmee Legends of Runeterra en League of Legends: Wild Rift worden toegevoegd aan hun aanbod van mobiele games.

Pre-registratie bonussen

Spelers die zich vanaf vandaag pre-registreren voor TFT Mobile kunnen zich verheugen op een overvloed aan in-game beloningen, waaronder zeer gewilde items die beschikbaar zullen zijn om te claimen wanneer de game eindelijk in de regio wordt gelanceerd.

Bovendien kunnen spelers groepsbeloningen zoals Star Shards verdienen zodra ze verschillende pre-registratiemijlpalen hebben bereikt, wat de weg vrijmaakt voor het lanceren van een echte community-inspanning.

READ  The Outer Worlds komt deze maand naar Steam

Al deze bonussen worden op een later tijdstip onthuld! Spelers kunnen de voortgang van deze lanceringsfasen volgen op TFT Mobile pre-registratie microsite.

Houd onze APAC TFT-kanalen in de gaten voor het laatste nieuws en de releasedatum van de game later dit jaar!

Filipijns:

Indonesië:

Maleisië:

Thailand:

Taiwan:

Vietnam:

Veel Gestelde Vragen

Wat is de officiële lanceringsdatum voor TFT Mobile?
Onze teams werken hard om de beste ervaring voor TFT Mobile-operators in de regio te garanderen! De officiële lanceringsdatum maken we later bekend, dus pre-registreer vandaag nog en houd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Wanneer gaat de pre-registratie voor Vietnam open?
Meer nieuws over de pre-registratie van spelers in Vietnam zal op een later tijdstip worden vrijgegeven.

Ik speel momenteel TFT Mobile op een server die geen APAC is. Kan ik overstappen naar de APAC-servers om de game te spelen wanneer deze wordt gestart in APAC?
Onze teams zijn op de hoogte van de spelers in dit scenario en bekijken momenteel de mogelijkheden. We zullen later nog updates delen.

Wat zijn de mobiele systeemvereisten voor TFT Mobile?

  • Android:
    • Systeem: Android 7 en hoger, 1,2 GHz CPU of hoger, 2 GB RAM
  • iOS:
    • Systeem: iOS 13.0 of hoger, 1,8 GHz Dual Core CPU, 2 GB RAM

In welke APAC-talen zal TFT Mobile beschikbaar zijn?
TFT Mobile zal beschikbaar zijn in het Engels, Thais, Vietnamees, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Kan ik TFT Mobile spelen op een console?
Momenteel is TFT Mobile ontworpen voor mobiele apparaten en cross-play tussen pc en mobiel zal worden ingeschakeld wanneer TFT Mobile wordt gelanceerd.

READ  MSI kondigt de MAG Trident S 5M aan voor cloudgaming

Wordt de voortgang in de game weergegeven op pc en mobiel?
Ja, de voortgang wordt gekoppeld aan je Riot-account, zodat het werkt op pc en mobiel. Spelers kunnen verdergaan waar ze gebleven waren, of ze nu op pc of mobiel spelen.

De App Store/Play Store-lijst voor TFT Mobile vermeldt een verwachte releasedatum, dus wordt de game daarna gelanceerd?
De datums die worden vermeld in de App Store en Google Play Store zijn op dit moment schattingen. De officiële lanceringsdatum maken we later bekend, dus pre-registreer nu en houd onze kanalen in de gaten voor meer updates.

Ik ben een Apple-gebruiker. Waarom kan ik me nog niet vooraf registreren voor de game?
Bezoek onze website Pre-registratie site We zetten je op de lijst! We zullen de pre-registratie voor de App Store op onze kanalen aankondigen wanneer deze live is.

Zullen er in de toekomst lokale offline TFT-evenementen zijn in Azië-Pacific?
Als onderdeel van de uitbreiding van Riot in de regio Azië-Pacific, bouwen we actief lokale Riot Squads met als doel meer actie rechtstreeks naar u toe te brengen! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de laatste activiteiten op uw site.

Zullen er TFT Mobile-competities en -toernooien zijn in de regio Azië-Pacific?
We begrijpen het belang van e-sports en competitief spelen voor al onze games, en TFT Mobile is daarop geen uitzondering! We ondersteunen spelers die hun eigen communitytoernooien willen houden nadat de game is gelanceerd. Houd onze website en kanalen in de gaten voor meer informatie hierover.

READ  Welke Pokemon-spellen kunnen op pc worden gespeeld?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *