Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt op 31 augustus voor het eerst betaalde DLC

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt op 31 augustus voor het eerst betaalde DLC

Dimension Shellshock, de eerste betaalde DLC-uitbreiding voor Tribute Games’ veelgeprezen Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, wordt op 31 augustus gelanceerd voor alle platformen.

Eerder onthulde Tribute dat Dimension Shellshock een nieuw speelbaar personage zou toevoegen in de vorm van de Ninja Turtles spin-off bondgenoot Miyamoto Usagi – die oorspronkelijk in 1987 vanuit zijn eigen Usagi Yojimbo-stripreeks in de wereld van Turtles sprong – en de ontwikkelaar heeft precies dat gedaan. Een tweede speelbaar personage is nu onthuld: voormalig Foot Clan-lid, Karai.

“Karai’s kenmerkende vork zorgt voor beet in de strijd, samen met haar dodelijke vaardigheden met haar snelle ninjutsu-aanvallen”, legt uitgever Dotemu uit in de aankondiging van de releasedatum. Met Karai aan je zijde is er geen houden aan voor de Turtles terwijl ze zich een weg banen door verschillende nieuwe werelden in Dimension Shellshock’s rift jumping battles.

TMNT: Shredder’s Revenge – Dimension Shellshock releasedatum trailer.

Dimension Shellshock bevat ook nieuwe muziek van componist Tee Lopes, alternatieve kleurenschema’s voor speelbare vechters en ten slotte een nieuwe Survival-modus waarin spelers van dimensie naar dimensie springen, elk met hun eigen unieke look en feel, door kristallen te verzamelen terwijl ze vechten. En voor degenen die het leuk vinden om dingen op te fleuren, zijn er voordelen en mutaties beschikbaar.

Shredder’s Revenge – Dimension Shellshock kost $ 7,99 wanneer het op 31 augustus wordt gelanceerd voor pc, Switch, PlayStation en Xbox. De release gaat gepaard met een gratis update voor alle spelers, die een extra set kleurenpaletopties biedt.

READ  Counter-Strike 2 zit vol met spelers die een 'Michael Jackson-kijkje' doen omdat ze om hoeken leunen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *