Reis tussen de sterren met CyberHive op Xbox en PlayStation

We zijn in 2022, en hoewel we dachten dat de hele ‘internet’-rage na een paar jaar vooraan was vervaagd, lijkt het erop dat we het bij het verkeerde eind hadden. Zoals je kunt zien, is CyberHive er en kunnen Xbox- en PlayStation-gamers tussen de sterren zweven.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5 en Cyberhive van de teams Samustai en Blazing Planet Studio nemen je mee naar een futuristisch land – een land dat je op alle mogelijke manieren verlaat om in te leven.

Tot nu toe een metaforische videogame, maar CyberHive kost je om middelen te verzamelen, de bemanning die je voert uit te breiden en langzaam je weg door de ruimte te banen. Oh ja, we zeiden niet dat je ook de leiding hebt over een verheerlijkt ruimtevaartuig.

In feite is het de Milstar die je bestuurt, met zeer intelligente antropomorfe bijen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven en er gebruik van te maken om alle aanvallen af ​​te weren die op je pad kunnen komen. Doe dat en je zult een scala aan hulpbronnen kunnen vangen en er het beste van kunnen maken, terwijl je de koningin en soldaatbijen in leven houdt.

Natuurlijk zou het niet zo eenvoudig zijn, maar met een diep verhaal en verhaal erachter, een groot aantal vijanden om mee te kampen en een aantal vreemde puzzels die zich voordoen, is CyberHive allesbehalve intrigerend.

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • Vliegen tussen de sterren – Je bent de kapitein van een “Milistar” (“sterbij”) en je hebt een zwerm intelligente antropomorfe bijen. Je schip is je thuis en het is jouw taak om zijn gevechtsvermogen te bewaken om vijandelijke aanvallen af ​​te weren; Om op het goede spoor te blijven en effectief middelen te verzamelen om ervoor te zorgen dat zowel de bijenkoningin als de soldaat genoeg voedsel krijgen; En natuurlijk om de toestand van uw bemanning in de gaten te houden, waarvan de leden proberen in de problemen te komen of orde op zaken te stellen.
  • Andere soorten – Het schip reist door een verbazingwekkende wereld vol exotische insectenrassen. Met wie je een alliantie aangaat en met wie je vecht, is grotendeels aan jou! The Merchant Guild vecht tegen de bende smokkelaars; Intelligente mieren concurreren met sprinkhanen om ruimtekolonies; De kwaadaardige vampierscultus verspreidt zich over de melkweg… We zullen moeten vechten en ruilen – en elk van deze beslissingen kan een keerpunt in het verhaal zijn.
  • Overleven en verhalen vertellen – * Je kunt proberen te overleven. Ruimtecursussen wisselen elkaar af, de middelen raken op – en de bemanning neemt toe; Maar geluk en zorgvuldig rekenen staan ​​aan jouw kant! Upgrade je schip efficiënt en zet de juiste koers – en je kunt een bepaalde tijd overleven, of misschien zelfs een record breken! * Als je houdt van vertakkende plots en het verkennen van de wereld – dompel jezelf dan moedig onder in het verhaal. De wereld van CyberHive is een diepe en mysterieuze plek. Verzamel oude artefacten en kennis over planeten ver van het verleden – en ontdek hoe de wereld is veranderd en met welke benarde situatie ze wordt geconfronteerd. Misschien kun je het vermijden… of niet.
  • Veel evenementen – Terwijl je middelen probeert te vinden en te overleven, zul je veel evenementen aan boord van het schip tegenkomen: van intriges binnen de bemanning en problemen met passagiers tot de grote “voorbereiding” van smokkelwaar of een botsing met de geest van een legendarische piraat ruimteschip. Sommige gebeurtenissen vormen een verhaal en sommige gebeuren willekeurig. Maar ook binnen elk evenement moeten opties worden overwogen…
READ  Nieuwe Fortnite-update vandaag: v2.98 PS4, PS5, Xbox Update Patch-opmerkingen (21 december)

We zullen je zeker vertellen hoe je het allemaal kunt spelen in onze volgende recensie van CyberHive op Xbox. Voor nu vind je de game van Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S zowel als op Playstation Store Voor PS4- en PS5-spelers.

Spelbeschrijving:

Overleef, verzamel middelen, breid je bemanning uit, verbeter je ruimtevaartuig en baan de weg door de ruimte – vol vijandige races. Je pad zal bestaan ​​uit moeilijke keuzes en elke persoon zal een impact hebben op het resultaat. …en misschien kun je het mysterie van dit universum oplossen.

Written By
More from Vanessa Hale
Scathe komt op Xbox Series X | Z later in 2022
Spelers nemen de rol aan van Scathe, de uitvoerder van de legioenen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *