Releasedatum Cyberpunk 2077, wereldwijde ontgrendelingstijd voor pc, PS4, Xbox One

CD Projekt Red’s langverwachte Cyberpunk 2077 wordt officieel gelanceerd op donderdag 10 december, waarmee een einde komt aan acht jaar wachten op het futuristische rollenspel. Precies wanneer je kunt starten Cyberpunk 2077 en beginnen met spelen hangt af van waar je woont; spelers in Noord- en Zuid-Amerika kunnen de game technisch gezien op 9 december beginnen te spelen.

De ontwikkelaar heeft onlangs globale ontgrendelingstijden opgegeven voor Cyberpunk 2077 op PlayStation 4, Stadia, Windows PC en Xbox One, en wanneer spelers die de game hebben gereserveerd, kunnen beginnen met het vooraf laden. Het goede nieuws is dat preloads voor Cyberpunk 2077 op pc zijn nu live, vanaf maandag 7 december, op de Epic Games Store, GOG.com, en Stoom.

Wat betreft wanneer Cyberpunk 2077 daadwerkelijk afspeelbaar zal zijn, kun je de onderstaande kaart van CD Projekt Red met wereldwijde releasetijden raadplegen. Er staat dat op pc en Stadia, Cyberpunk 2077 wordt ontgrendeld op 10 december om 12 uur GMT – dat is 9 december om 19 uur EST / 16 uur PST voor spelers in de VS En in de thuisstad van CD Projekt, Warschau, wordt het spel ontgrendeld op 10 december om 1 uur ‘s ochtends CST.

Voor spelers op console, de PlayStation 4- en Xbox One-versies van Cyberpunk 2077 ontgrendelen om 12.00 uur lokale tijd op 10 december. Pre -loads voor de Xbox One-versie gingen live op 3 december om 17.00 uur CET, en pre-downloads voor de PlayStation 4-versie gaan live “2 dagen vóór de releasedatum op Speel station.” De PS4- en Xbox One-versies kunnen worden afgespeeld op respectievelijk PlayStation 5 en Xbox Series X via achterwaartse compatibiliteit.

Hier is een overzicht van alle wereldwijde ontgrendeltijden voor Cyberpunk 2077, zoals gespecificeerd door CD Projekt Red:

Noord Amerika

  • Los Angeles – 9 december, 16.00 uur PST
  • Mexico-Stad – 9 december, 18:00 uur CST
  • New York – Dec. 9, 19 uur EST

Zuid-Amerika

  • Bogota – 9 december, 19.00 uur COT
  • Brazilië – 9 december, 21:00 uur BRT

Europa / West-Azië

  • Londen – 10 december, 12 uur GMT
  • Parijs – 10 december, 01.00 uur CET
  • Warschau – 10 december, 01.00 uur CET
  • Moskou – 10 december, 3 uur MSK
  • Istanbul – 10 december, 3 uur TRT
  • Dubai – 10 december, 4 uur GST

Afrika

  • Caïro – 10 december, 2 uur EET
  • Johannesburg – 10 december, 2 uur SAST

Oost Azië

  • Peking – 10 december, 8 uur CST
  • Singapore – 10 december, 8 uur SGT
  • Seoul – 10 december, 9 uur KST
  • Tokio – 10 december, 9 uur JST

Oceanië

  • Sydney – 10 december, 11 uur AEDT
  • Wellington – 10 december, 13:00 uur NZDT

READ  Destructoid's award voor Beste Xbox-game van 2020 gaat naar ...
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *