Releasedatum, promo, onthulling, Xbox Game Pass, Playground-games en meer

Toen Fable 4 werd aangekondigd op de Xbox Expo 2020, stond het internet in vuur en vlam. Deze beroemde franchise stond weer onder toezicht van een gloednieuwe studio. Er was vreugde en angst in alle gevoelens tussen hen.

We willen graag meer van de game zien, maar laten we eens kijken naar alles wat we tot nu toe over Fable 4 weten…

Fable 4 releasedatum

Er is momenteel geen releasedatum gekoppeld aan Fable 4. Het enige dat we van de game hebben gezien, is een promoclip en dat heeft ons niets opgeleverd. niet eens een Mogelijk jaar van uitgave.

Trouwens, de Xbox Gamescom 2021-aanbieding komt eraan en we hebben nog steeds geen updates voor de game. In de meeste gevallen kan dit reden tot zorg zijn, en dit is misschien niet het geval vanwege wie de titel ontwikkelt.

Wie maakt Fabel 4?

Fable 4 is ontwikkeld door Playground Games, de bekendste in de Forza Horizon-serie. Het lijkt misschien een grote sprong om van racen in de open wereld naar PRG te gaan, maar het lijkt meer op elkaar dan je zou denken.

Speeltuinspellen hebben hun oorsprong in het nemen van een project als Fable 4 en er iets speciaals van maken. Die overtuiging is waarschijnlijk de reden waarom Microsoft zich op dit moment op zijn gemak voelt om zo weinig over de game te zeggen.

Film Fable 4 onthult trailer

De onthulling van de Fable 4 vond plaats op de Xbox Expo 2020 en de show sloot. In de aanloop naar de show ging het gerucht dat er een onthulling zou komen. Zoals de geruchten aangaven, speeltoestellen Zij stonden achter het project.

READ  Koop NBA 2K21 Next Generation Mamba Forever Edition pre-order

Het blijkt dat beide waar zijn en we werden getrakteerd op een mooie en enigszins rare onthullingstrailer. Toen de trailer eenmaal begon, barstte Twitter los met gissingen over wat het zou kunnen zijn, en de meest juiste gok is dat het Fable 4 was.

Hoewel het geen officieel genummerde titel is, zal het de vierde game in de franchise zijn en mogelijk een soort reboot.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series S uitverkocht bij Best Buy – waar vind je de volgende voorraad?

Update: Beide retailers zijn inmiddels uitverkocht. Zorg ervoor dat je onze Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *