Het aangepaste Sony PS5-model heeft een kleinere en lichtere heatsink

Sony gaf onlangs een vreemd lichtere recensie van PlayStation 5Nu is duidelijk waarom de console zo gemakkelijk mee te nemen is. YouTube Creator is eigenaar van Austin Evans Spreiding De demontage die de herziene digitale PS5-release (dwz een model zonder schijf) toont, gebruikt een kleinere en mogelijk goedkopere koelplaat. Hoewel dit 0,66 pond aan gewicht vermindert, verhoogt het ook de algehele temperatuur met een paar graden – niet per se een enorm probleem, maar het is het vermelden waard als je Upgrade uw SSD Of je systeem proppen in een overvolle mediakast.

Er zijn ook kleine veranderingen, waaronder een gebruiksvriendelijke houderschroef en aangepaste WiFi-chipverbindingen, hoewel het niet duidelijk is of de draadloze veranderingen een praktisch verschil maken. Het is ook onzeker hoeveel van deze veranderingen zich vertalen naar de schijfversie van de PS5.

Het bedrijf heeft de ontwerpopties voor de bijgewerkte PS5 niet officieel verduidelijkt. Echter, zoals Evans speculeert, kan de bijgewerkte PS5 een kostenbesparende maatregel zijn die de lessen weerspiegelt die zijn geleerd in de maanden sinds het apparaat debuteerde. Nu Sony weet hoe goed de koeling en andere componenten presteren, weten ze waar ze goedkopere, eenvoudigere onderdelen kunnen gebruiken.

De timing is goed. In de samenvatting van de inkomsten over het eerste kwartaal, Sony Hij vertelde de investeerders: De op schijf gebaseerde PS5 verkoopt niet langer met verlies – dit nieuwste ontwerp zou de digitale versie veel eerder winstgevend kunnen maken. Hoewel de keuze geen indruk zal maken op spelers met bittere herinneringen Heetste Xbox 360’s (Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het een redundantie is), kan het een belangrijke rol spelen in de gezondheid van Sony op de lange termijn.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Lesley Curry

How-to: Forceer herstart iPhone 12, ga naar herstelmodus, DFU-modus en meer [Video]

Buiten de iPhone SE, heeft elke iPhone die Apple tegenwoordig verkoopt een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *