Releasedatum ‘Sable’, trailer, gameplay, muziek en Xbox Game Pass-status

ga uit de weg Duin. Er is maar één woestenij in de woestijn die je dit najaar moet zien, en dat is in een indiegame sabelmarter.

in een sabel, Je volgt het verhaal van een klein meisje genaamd Sable. Ze voltooit een overgangsritueel waarbij ze een masker moet vinden dat haar clan waardig is.

Dat is het uitgangspunt, maar je bent niet gebonden aan een lineair verhaal. sabelmarter Hij heeft niet eens ruzie. Je enige echte doel is om de uitgestrekte woestenij te verkennen en te ontspannen. Er zijn tal van puzzels, monumenten en zandduinen om te verkennen.

Hier is alles wat je moet weten sabelmarter;

Wanneer is een bestand? sabelmarter datum van publicatie?

sabelmarter Het zal beschikbaar zijn op 23 september 2021. Je kunt ervan genieten op Xbox One en Xbox Series X | S en pc.

Hij is sabelmarter Op Xbox Game Pass?

Ja! Als u liever niet voor echt geld betaalt: sabel, Je kunt de game bij de lancering spelen via Game Pass. Het zou ook een paar dagen voor de lancering beschikbaar moeten zijn voor preload. U zult niets missen dat u geen cent wilt uitgeven.

Is er sabelmarter tractor?

Ja! Natuurlijk is er een aanhanger. Je kunt het hieronder bekijken.

Wanneer de trailer wordt geopend, kunnen we de opzettelijk schokkerige beweging van de poten van de sable zien terwijl deze over de wereld rent. We lieten haar haar rustige leven zien terwijl ze met de mensen van haar dorp praat. De sable maakt zijn eigen snelheid, die hij gebruikt om het dorp te verlaten. Nu is ze vrij om te verkennen

READ  Xbox Series X heeft voelbare indicatoren over de poorten • Eurogamer.net

We zien een moerassig moeras, een groen bos en een plek die op een graf lijkt. De trailer reist naar door de mens gemaakte locaties zoals ruïnes en technologisch geavanceerde gebieden, die doen denken aan de heiligdommen in Adem van de wildernis.

Er is geen conflict in deze trailer, alleen gevoelens. Sable’s enige doel is om de wereld te verkennen. Er zullen kleinere verhalen zijn die je over de hele wereld kunt vinden.

Volgens ontwikkelaar Shedworks, sabelmarter Geïnspireerd door de combinatie van Jakku from De kracht wordt wakker en Studio Ghibli-films zoals Prins Mononoke. Die inspiraties komen echt door in zo’n stille trailer.

Wat is de sabelmarter spelen zoals?

Hieronder vind je 13 minuten aan gameplay:

De gameplay toont een wereld die lijkt op die in de trailer. Deze sessie van 13 minuten geeft echter een vollediger idee van hoe u het moet doen sabelmarter Hij speelt van minuut tot minuut. Interessant is dat we kunnen zien dat sables interne monologen en dialoogbomen hebben over hoe ze met anderen omgaan.

We krijgen ook korte zijmissies die je over de hele wereld kunt vinden. Veel lijken eenvoudige missies die je kunt uitvoeren voor excentrieke personages, vergelijkbaar met de setting in Adem van de wildernis.

Wanneer Sable de ruïnes gaat verkennen, kunnen we zien dat ze wordt verzwolgen in een veld van licht. Misschien bieden deze haar nieuwe vaardigheden?

Doen sabelmarter Heb een persoonlijke aanpassen?

van nature. Je kunt je sable-outfit en snelheid aanpassen.

Hoe kan de sabelmarter De soundtrack van “Japans ontbijt” gebruiken?

Japanese Breakfast is een onafhankelijke band onder leiding van Michael Zoner. Het is een van de weinige muziekgroepen die een nummer heeft opgenomen in Simlish. En nu maken ze de soundtrack voor sabelmarter;

Tot nu toe is het enige fragment van de soundtrack dat beschikbaar is het nummer “Glider”, geïntroduceerd door Japanese Breakfast. Zomerspelenfestival. Van hen wordt verwacht dat ze hebben geholpen met het hele album. vol sabelmarter Soundtrack zal beschikbaar zijn Op 23 septemberOp dezelfde dag werd het spel gelanceerd.

READ  Borderlands 3 krijgt een gratis upgrade voor PS5 en Xbox Series X - en een splitscreen voor vier spelers
Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *