Releasedatum Silent Hills: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Een van de grootste teleurstellingen van de games was toen het werd aangekondigd stille heuvels werd geannuleerd. Fans hopen al jaren op een vervolg of reboot in de Silent Hill-serie, en dit is al jaren een zere plek voor de horrorgamegemeenschap. Maar sommigen hopen nog steeds dat we een Silent Hills-releasedatum zullen zien.

Wat is de releasedatum van Silent Hills?

Het is mogelijk dat er ergens in 2016 of 2017 een releasedatum van Silent Hills is vastgesteld. De ontwikkeling van de game begon in 2012 en zou tot een hoogtepunt komen toen regisseur Hideo Kojima klaar was met het werk aan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Tijdens de ontwikkeling van The Phantom Pain ontstond er echter een breuk tussen het management van Kojima en Konami. Als gevolg hiervan verliet hij het bedrijf en in april 2015 kondigde Konami aan dat Silent Hills was geannuleerd.

Sindsdien zijn er hardnekkige geruchten dat de nieuwe releasedatum van Silent Hill heel dichtbij is. Vrijwel elk groot game-evenement heeft mensen die beweren te weten over het “lek” van informatie over de aanstaande Silent Hill-game. Helaas gingen deze beschuldigingen alle kanten op. Sommigen beweren dat Hideo Kojima Silent Hills heeft herontwikkeld, terwijl anderen beweren dat Konami het eigendom aan andere studio’s in licentie heeft gegeven.

Op dit moment is er geen betrouwbaar bewijs dat Silent Hills of een ander spel in Silent Hill in ontwikkeling is. Gezien de massale reactie op de blue box-complottheorie vorig jaar, zouden we kunnen zeggen dat er een grotere kans is dat er in de toekomst een nieuwe Silent Hill-game wordt gemaakt, maar we hebben onze scepsis over een van hen op dit moment.

READ  Exclusief in de schijnwerpers op Xbox: The Road to the Woods

Op welke platforms wordt u gebeld?

Als Silent Hills in de toekomst wordt uitgebracht, zullen we het waarschijnlijk zien op PS5 en Xbox Series X | S en pc. We verwachten niet dat het op tijd wordt uitgebracht om een ‚Äč‚Äčtitel voor meerdere generaties te zijn.

Written By
More from Vanessa Hale
PlayStation-abonnement, streaming concurreert met Xbox Game Pass
Het lijkt erop dat PlayStation eindelijk serieus wordt in zijn poging om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *