Lakers’ Carmelo Anthony mist Kings-wedstrijd met pijn in de onderrug – Orange County Register

Er waren twee constanten in de line-up van Lakers in de eerste helft van het seizoen: Russell Westbrook en Carmelo Anthony.

Laatstgenoemde – het oudste lid van de toch al verblufte Lakers – moest woensdagavond eindelijk aan tafel.

Coach Frank Vogel zei dat Anthony wakker werd met pijn in de onderrug, en na een warming-up voor de wedstrijd werd besloten dat hij niet kon spelen tegen de Kings in Sacramento. Het maakte een einde aan de Ironman’s start voor de 37-jarige, die slechts 82 wedstrijden speelde tijdens het juniorenseizoen in 2003-04.

Ondertekend bij een minimale zomerveteraan, was Anthony een solide tweede-eenheidscorer bij de Lakers – gemiddeld 13,2 punten en 38,9% driepuntsschoten terwijl hij in alle, maar drie van zijn wedstrijden van de bank kwam. Anthony heeft de laatste tijd ook veel van zijn minuten in het centrum gespeeld, waarbij hij kleine baleenheden installeerde zonder de traditionele grote spelers om de vloer plat te maken.

De Lakers maakten een subtiele spinaanpassing in de voorste zone, te beginnen met Trevor Ariza en Stanley Johnson van de bank te halen.

Vogel zei dat gezien de afwezigheid als gevolg van blessures en COVID-19-protocollen in de NBA, Anthony’s start en Westbrook’s perfecte beschikbaarheid door 42 wedstrijden nog indrukwekkender is, en noemde hem “een lichtpuntje in ons seizoen.

“Deze jongens, het maakt niet uit hoe laat ze zijn in hun carrière”, zei hij. “Ze willen elke avond spelen. Het is een competitie waar veel load management is, enzovoort en deze mensen zijn daar niet echt in geïnteresseerd. Er worden wedstrijden gespeeld, ze willen meedoen. Ze willen daar zijn voor hun teamgenoten en ze willen winnen.”

READ  Krijg nog een kijkje in de PlayStation 5 met de nieuwe demontage van iFixit

Westbrook speelde alle 82 wedstrijden in een reguliere seizoen vier keer en speelde maar liefst 80 wedstrijden zeven keer. De laatste keer dat hij minstens 80 wedstrijden speelde, was echter in 2018.

De Lakers zullen binnenkort moeten beslissen of ze Johnson voor nog eens 10 dagen (of voor een heel seizoen) willen contracteren. Zijn huidige 10-dagencontract loopt af na de wedstrijd van zaterdag in Denver. Hij zorgde voor een bekwaamheid die LeBron James en Anthony hielp ondersteunen als junior balcentra.

“De snelheid, fitheid en degelijkheid die hij naar de verdedigende kant van de bal brengt, is hard nodig”, zei Vogel. “Ik denk dat er een element is waarvan we denken dat het iets in zijn spel zal ontdekken dat de competitie niet zag in termen van hoe hij als vleugelspeler probeerde te spelen, in tegenstelling tot wat we als verdedigende positie voor de ploeg hebben gebruikt.” kleine bal en iemand die naar buiten kan komen en bezwaar kan maken tegen de pick-and-roll en dat soort dingen. En ik geef je nog een verdediger van de elite op aarde.

LAKERS ONDERTEKENEN SEKOU DOUMBOUYA

De Lakers brachten de 6-foot-9-spits Sekou Domboya terug met een tweebenig contract, waardoor de rookiepositie Jay Huff afstond om ruimte te maken.

Domboya maakte dit seizoen al deel uit van een aantal moves: hij begon het jaar bij de Brooklyn Nets, werd al vroeg opgegeven en opgepakt door de Lakers. Speelde 2 games, gemiddeld 7 punten en 3 rebounds. De 21-jarige is een voormalige eerste ronde keuze uit 2019 van de Detroit Pistons.

READ  Hersenschade kan worden gekoppeld aan Covid-19, waarschuwen wetenschappers

Huff, 7-1 van Virginia, speelde slechts vijf minuten in vier wedstrijden voor de Lakers. Hij had vier rebounds en geen punten.

More from Madison Garrett
76ers vs Celtics: spelkansen, goknotities en voorspelling voor vrijdagavond
de Philadelphia 76ers Ik heb mijn lange actieve winning streak op woensdagavond...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *