Releasetijd van Cyberpunk 2077 pc bevestigd – pre-downloads starten op 7 december

CD Projekt Red heeft het Cyberpunk 2077 Releasetijd voor pc. Zelfs als je sceptisch bent over de game die op 10 december wordt gelanceerd, het feit dat de ontwikkelaars dat wel hebben nu gepleegd een precieze lanceringstijdstip zou die angsten moeten helpen verlichten. Bovendien heeft de studio bevestigd dat je op 7 december kunt pre-laden.

Cyberpunk 2077 wordt officieel gelanceerd op 9 december om 16:00 uur PST / 19:00 uur EST, of 10 december om middernacht GMT. Dat is een enkele, wereldwijde releasetijd, waar ter wereld u zich ook bevindt, en deze is van toepassing op Steam, GOG, de Epic Store en Stadia. Op consoles start de game om middernacht in je lokale tijdzone.

Je kunt de GOG-versie van Cyberpunk 2077 vooraf laden – wat je ook kunt pre-order via Humble – op 7 december om 3:00 uur PST / 6:00 uur EST / 11:00 uur GMT. Steam- en Epic-voorladingen zijn op dezelfde dag beschikbaar vanaf 9:00 PST / 11:00 AM EST / 16:00 GMT. Xbox-pre -loads zijn al live en PlayStation-pre -loads beginnen “twee dagen voor de releasedatum”.

Ja, vrienden, de Releasedatum Cyberpunk 2077 is bijna hier. Bekijk de Systeemvereisten voor Cyberpunk 2077 om er zeker van te zijn dat u klaar bent om het uit te voeren.

Jij kan pre-order Cyberpunk 2077 in de Humble store door hier te klikken.

READ  Xbox Game Pass voegt vandaag een van de beste games van 2020 toe
Written By
More from Max Mcgee

De beste Halloween-deals voor de pc

Green Man Gaming houdt een enorme uitverkoop met kortingen tot 80% op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *