Republic Commando krijgt de collectoreditie die het verdient

Een illustratie van een artikel met de titel Star Wars: Republic Commando krijgt de Collector-editie die het verdient

afbeelding​ Beperkte hardloopspellen

Het beste Star Wars De game waarbij de speler niet met het lichtzwaard zwaait, krijgt de release van 6 april op PlayStation 4 en Switch, maar voor degenen die op zoek zijn naar een echte versie van Republiek commando Je zult moeten wachten tot 16 april, wanneer de pre-orderperiode van vier weken wordt geopend Beperkte rondleidingDe fysieke versie, inclusief een collector’s edition van $ 90, is vol ontzag Star Wars Dingen.

Ik heb voor de meeste games geen coole collector’s release nodig, maar ik maak wel uitzonderingen op de klassieke games die me in de loop der jaren wat plezier hebben gebracht, zoals de avonturen tussen Delta Squad Aanval van klonen En Wraak op de Sith​ Dus als ik een limited edition-set zie met een mooie helmachtige doos, een stalen buidel, een herdenkingsmunt, een schattige kleine sticker, een hittebestendige pin en wat kunstkaarten, merk ik het op.

Samen met de PS4- en Switch-releases, wordt de Limited Run Collector Edition ook geleverd met een pc-smaak, met een juwelen-cd-doosje dat op een blisterkaart is bevestigd alsof het een actiefiguur is. Ik heb de game al op pc in een paar verschillende varianten, maar ik heb misschien ruimte voor een andere.

Niet gedefinieerd

afbeelding​ Beperkte hardloopspellen

Vind de fysieke releases van $ 30 en de Collector’s Edition van $ 90 voor pre-order op de Limited Run-website op 16 april.

READ  Een nieuwe releasedatum van Pokémon Snap voor de Nintendo Switch is aangekondigd
Written By
More from Lesley Curry

Black Friday 2020-advertentiescans: bekijk de beste deals en verkopen bij Walmart, Best Buy, GameStop en meer

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *