Xbox Game Pass Ultimate voegt nu oudere games toe

Een illustratie van een artikel met de titel Banjo-Kazooie en Fable 2 beschikbaar op Xbox & # 39; s Cloud Gaming Service, en ik & # 39; m Opgestookt

afbeelding​ Joanna Nelius / Gizmodo

X-Box Maak vanmorgen bekend Welke welke 16 originele games van Xbox en Xbox 360 zijn nu beschikbaar op Cloud gaming-service. Iedereen met een actief Xbox Game Pass Ultimate-abonnement kan geliefde klassiekers spelen, zoals Banjo Kazooie, Mythe 2, En The Elder Scrolls III: Morrowind Vanaf vandaag.

“We hebben naar de commentaren geluisterd, gaan terug naar de vroegste preview van cloudgaming en hebben games van eerdere generaties beschikbaar op mobiele apparaten gemaakt tot een van de meest gewilde features van de community”, zegt Xbox Wire Editor-in President Will Tuttle schreef in een blogpost waarin hij de toevoegingen aankondigde.

De volledige lijst met originele spellen bevat: Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, Double Dragon Neon, Fable II, Fallout: New Vegas, Gears of War 2, Gears of War 3, Gears of War: Judgement, Jetpac Refueled, Kameo, Perfect Dark, Perfect Dark Zero, The Elder The Third Scrolls: Morrowind, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Viva Piñata, En Viva Pinata: TIP.

Microsoft officieel Bethesda kreeg Begin maart, dus het is geen verrassing voor een paar ouderen Oude rollen Games waren de eersten die op het Xbox-cloudgamingplatform van het bedrijf arriveerden. Kazoo Banjo Het werd oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo 64, maar Microsoft verwierf Rare in 2002, niet lang nadat de originele Xbox was uitgebracht, Het is dus ook niet verwonderlijk dat de top twee van de Kazoo Banjo De spellen zijn nu beschikbaar via de cloud.

Naast het uitbreiden van de cloudgame-bibliotheek, Houd het spel Het is een steeds grotere prioriteit geworden voor Xbox. Dit is een verfrissend contrast met hoe Bedrijven als Sony maken het moeilijker om klassieke games te kopen of te spelen​ Eerlijk gezegd heeft Sony wel zijn eigen cloud-gamingplatform. Playstation nuVeel van de meer dan 800 games in de bibliotheek zijn PS3- en PS2-games. Het is ook $ 5 minder per maand dan een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

In de advertentie schreef Tuttle: “Er is een reeks inherente complicaties wanneer generaties en platforms veranderen en de games die je eerder speelde opnieuw kunnen beleven.”

Het aanbieden van oude games via de cloud is een gemakkelijkere en toegankelijke manier om de geschiedenis van videogames te ervaren in plaats van je oude console en alle kabels op te sporen en hopelijk werkt je gamecartridge nog steeds.

Terwijl mijn Nintendo 64-console en Kazoo Banjo Cartridge werkt nog perfect AkkoordSinds de opkomst van cloudgames Het betekent dat iedereen met een goede internetverbinding of een goede gsm-ontvangst deze klassieke spellen altijd en overal kan spelen. (Of thuis op hun Xbox-console.)

READ  Among Us komt in 2021 naar Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077: Hoe verschilt de game op Xbox One S / X- en PS4 Pro-consoles na patch 1.2

Na een paar verontrustende maanden na de release van Cyberpunk 2077 is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *