Resident Evil Outbreak 3: Releasedatum voor PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Capcom heeft de afgelopen jaren geprobeerd een multiplayer-versie van zijn populaire horrorfilmserie te maken, maar is gestruikeld om iets te vinden dat fans aanspreekt. Veel fans hopen op een Resident Evil-uitbraak 3 Releasedatum Zodra Capcom zich realiseert hoe goed de eerste twee het gevoel van survival-horror in een multiplayer-omgeving vastleggen. We zullen hieronder bekijken wanneer de game wordt uitgebracht en op welke platforms deze zal verschijnen.

Wat is de releasedatum van Resident Evil Outbreak 3?

Op dit moment is er geen releasedatum voor Resident Evil Outbreak 3. Capcom heeft geen voortzetting van de Outbreak-subserie aangekondigd, en we betwijfelen of we er een zullen zien. Het probleem is dat Capcom inkomsten wil genereren met de multiplayer van Resident Evil, dus probeert het spelmodellen van andere succesvolle games te gebruiken om dit te doen.

Resident Evil Resistance is ontworpen om de asymmetrische 4v1-gameplay aan te passen die te zien is in titels als Dead by Daylight en Friday the 13th: The Game. Fans schonken echter geen aandacht aan dit type spel en het spelersbestand slonk snel. RE: Verse zou naast Resident Evil: Village uitkomen, en er is niets meer van vernomen sinds het werd uitgesteld tot 2022.

Het mislukken van deze twee pogingen tot Resident Evil-multiplayer in combinatie met verzoeken van fans zou Capcom ertoe kunnen aanzetten om Resident Evil Outbreak 3 uit te brengen of de eerste twee games opnieuw te maken. Het lijkt contra-intuïtief om ze in geld om te zetten met skins en gevechtspassen.

Op welke platforms wordt u gebeld?

De lanceerplatforms van Resident Evil Outbreak 3 zijn afhankelijk van hun timing. Het is een multiplayer-game, dus we verwachten dat het voor meerdere generaties zal zijn als het in het komende jaar of zo wordt uitgebracht. Verder verwachten we dat het wordt uitgebracht op PS5 en Xbox Series X | Alleen S en pc.

READ  EQ-bediening voor bedrade Xbox-hoofdtelefoons
Written By
More from Vanessa Hale
‘A Memoir Blue’ wordt in maart gelanceerd met Xbox Game Pass
deelname aan Pure Xbox werkgelegenheid Youtube Het met de hand getekende magisch...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *