Willekeurig: OG Tomb Raider ziet er geweldig uit in Game Boy Advance

afbeelding: via Timur Gagiev op YouTube

De Game Boy Advance – een 32-bits handheld-systeem uitgebracht in 2001 – is erin geslaagd om het te krijgen sommige 3D-achtige games zijn in de maak, maar we denken niet dat we er ooit een hebben gezien die er in zijn leven zo geweldig uitzag.

Introductie van “OpenLara” – ook bekend als Original graf ruiter Spel draait op Game Boy Advance. Het is momenteel in alpha, maar zoals je kunt zien, zijn het waarschijnlijk enkele van de beste 3D-skins die ooit op het systeem zijn aangeboden. Zelfs de framerate is indrukwekkend.

Zoals een GBA-fan opmerkte, zorgt het “volledig gearticuleerde 3D-personagemodel” ervoor dat het “lichtjaren vooruit” lijkt op al het andere dat eerder is gedaan. Anderen merken op hoe het beter werkt dan Nokia’s N-Gage-versie. Volgens maker Timur ‘XProger’ Gagiev is het de bedoeling om deze versie nog verder te verbeteren, en misschien te zijner tijd zelfs op de DS uit te brengen.

U kunt meer lezen over het OpenLara-project op: Tomb Raider-forums. OpenLara is ook in werking getoond op platforms zoals: bekeerlingenEn X-Box ook al 3DO.

Terwijl de eerste Tomb Raider-game in zijn oorspronkelijke vorm dat niet is officieel Beschikbaar op Nintendo-platforms, later dit jaar zal Square Enix een versie uitbrengen Twee-in-één bundel op Switch Bevat Tomb Raider-subelementen, Lara Croft en de bewaker van het licht En Lara Croft en de tempel van Osiris.

Wat vind je van bovenstaande poging? Laat hieronder een reactie achter.

More from Madison Garrett
OnionShare om anonieme bestanden te delen met de chatroom
OnionShare, een anonieme tool voor het online delen van bestanden, wordt geleverd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *