Resident Evil Producer zegt “misschien” tegen Code: Veronica Remake

Claire en Chris Redfield als Resident Evil Code: Veronica Promo-afbeelding.

afbeelding: Capcom / Kotaku

Dit is het seizoen van het nieuwe enge spel –Alan Wake gewijzigdKonami Werkt aan stille heuvel 2En de En Capcom bereidt zich voor Resident Evil 4 opnieuw maken, Onder vele andere dingen. Maar je zult niet vinden Resident Evil Code: Veronica In de hoop opmerkelijke projecten van de recente ontwikkelaar, althans voorlopig.

Deze onthulling komt uit een nieuw interview Resident Evil 4 Producer Yoshiaki Hirabayashi gaf aan game site luidruchtige pixels. Gevraagd naar de mogelijkheid van refresh Code: VeronicaHirabayashi zei dat hij zich momenteel richt op: Resident Evil 4 Het herwerken van het project liet echter de deur openstaan ​​voor een mogelijke herconfiguratie in de toekomst, en zei: “[if the] De kans komt misschien.”

Lees verder: Alle veranderingen die we zagen in de nieuwe Resident Evil 4 Aanhangwagens opnieuw maken

het origineel vampier Vanaf 1996 had het veelgeprezen remakes in 2002 en 1998 Resident Evil 2 Gerenoveerd in 2019 (Ook tot groot succes) en 1999 Resident Evil 3 ik heb Vergelijkbare verlenging voor 2020. We zijn hier vandaag met Resident Evil 4 Aan de horizon, maar nee Code: Veronica in zicht. Fans zijn niet verbaasd.

Resident Evil Code: Veronicavergeten maar nog steeds canon, debuteerde in 2000 voor Sega’s Dreamcast, en Kotaku Medewerker Zack Zwiezen merkt op: “Voor sommige fans van de serie is dit… werkelijk vervolg op Resident Evil 2. “

Het klassieke survival-horroravontuur verdeelt de tijd van de spelers tussen Claire Redfield, gestrand op een gevangeniseiland, en haar broer Chris, die haar probeert te vinden. De Dreamcast was charmant en spookachtig, met veel pluche grijze zalen, schaakbordvloeren en een spetter van schattige bloedrode bakstenen. in 2000, IGN Een recensie stroomde dat “de briljante visuals van de game gecombineerd worden met de kenmerkende muziek en het geluid van de serie om een ​​scène te creëren die zo levendig, zo angstaanjagend is, dat het gemakkelijker dan ooit is om jezelf onder te dompelen in deze nachtmerrie.”

Gamedesigner Shinji Mikami zei in interview 2020 Met het YouTube-kanaal Archipelago. “Ik wilde persoonlijk dat het een genummerd adres was”, zei hij.

Lees verder: Alles wat we zagen in Big vampier Show

Net als veel fans, van wie sommigen zich momenteel wijden aan het maken van een profiel Code: Veronica remake zich. Het heeft nog geen exacte releasedatum.

Totdat de kans van Hirabayashi aanbreekt, zou de passie van de fans genoeg moeten zijn om door te gaan Code: Veronica.

READ  Apple zei dat het de Metaverse heeft weggelaten voor zijn mixed reality-headset
Written By
More from Lesley Curry
De releasedatum van Pokemon Legends: Arceus is in januari 2022 bekendgemaakt
De releasedatum van Pokemon Legends: Arceus is op 28 januari 2022 bekendgemaakt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *