Resident Evil Village is veel groter dan RE 7 Biohazard

Peter Fabiano van Capcom zei tegen OPM UK dat Resident Evil Village-fans blij zouden moeten zijn om te horen dat het een beetje ouder is dan Resident Evil 7 Biohazard.

Als je een diehard Resident Evil-fan bent, kun je het interview vinden op OPM UK Issue 158. Misschien wil je het ontvangen als je een PlayStation 5-bezitter bent, want Fabiano vertelt ook over de SSD- en audiomogelijkheden van de console.

Het deel waar gamers waarschijnlijk in geĆÆnteresseerd zullen zijn, is de vergelijking tussen Resident Evil Village en RE 7 Biohazard. “Ik zal alleen zeggen dat het veel groter is dan wat spelers hebben meegemaakt in Resident Evil VII: BiohazardDon is.

Zeker, het meten van de grootte van RE 7 Biohazard is een beetje lastig, en daarom eindigen deze interviews uiteindelijk binnen enkele uren om het spel te spelen. Helaas wilde Fabiano daar nog geen commentaar op geven.

Ondertussen zijn de Capcom-trailers en de geweldige Resident Evil Village-demo helemaal opgewonden. Al snel vestigde Lady Dimitrescu zich als een favoriet bij fans, wat ongetwijfeld moet bewijzen dat grootte er toe doet.

Resident Evil VIllage master lady is ongeveer 3 meter lang en het ontwerpteam was erg blij met de ontvangst.

Ongeacht haar, ahem, haar glamoureuze uiterlijk, zij en haar angstaanjagende partners zouden Resident Evil Village tot een onvergetelijke ervaring moeten maken. “Deze charmante personages en vampiers zijn meedogenloos in hun jacht op Ethan en ik kan niet wachten om ze zelf te ontmoeten wanneer je in mei Dimitrisco Castle betreedt.Game art-ontwerper Tomonori Takano zei.

Capcom’s laatste financiĆ«le resultaten laten zien dat ze een uitstekend jaar hebben gehad in 2020, met hun inkomsten gedreven door Resident Evil 3 en Monster Hunter: World, dus hopelijk zal het dit jaar hetzelfde zijn met Village.

bedankt,
Prins sultan universiteit
.

Written By
More from Aubrey Mason

Ubisoft’s Riders Republic vertraagd – IGN

Ubisoft’s aanstaande “enorme multiplayer-stadion” Riders Republic voor de opkomende open wereld van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *