Rhea Chakraborty opgeroepen door het directoraat Handhaving

Rhea Chakraborty opgeroepen door het directoraat Handhaving

Een FIR ingediend door de vader van Sushant Singh Rajput genaamd Rhea Chakraborty en haar familieleden.

Acteur Rhea Chakraborty is gevraagd om vrijdag voor het directoraat Handhaving te verschijnen in een onderzoek naar vermoedelijk witwassen van geld rond de dood van Sushant Singh Rajput.

Het directoraat Handhaving had een witwaszaak aangespannen over “verdachte transacties” ter waarde van Rs 15 crore in verband met de dood van de Bollywood-acteur vorige week.

De zaak werd aangespannen nadat het bureau kennis had genomen van een First Information Report of FIR door de Bihar-politie, die onderzoek doet naar de dood van de acteur en financiële transacties op basis van een klacht van zijn familie.

Bronnen in het bureau hadden NDTV verteld dat het vrijdag een ECIR (Enforcement Case Information Report) had geregistreerd en dat het “de beschuldiging van verdachte transacties op de bankrekening van de acteur zou onderzoeken. Verdachte personen zullen begin volgende week worden opgeroepen om doe mee met de sonde “.

De politie van Bihar’s Patna heeft de afgelopen week in Mumbai gekampeerd en onderzoek gedaan naar transacties en investeringen van twee bedrijven die de heer Rajput samen met zijn vriendin Rhea Chakraborty en haar broer had opgezet.

Hun onderzoek, veroorzaakt door een klacht van de vader van de heer Rajput, waarin mevrouw Chakraborty wordt beschuldigd van het illegaal overmaken van geld van de rekening van zijn zoon en hem mentaal lastig te vallen, richt zich op de vraag of de investeringen legaal waren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *