Hevige regen, 70 km / u winden Buffet Mumbai, lokale bewoners gevraagd om thuis te blijven

Het Colaba-gebied in Mumbai kreeg 22,9 cm regen, terwijl Santacruz 8,8 cm regen kreeg

Mumbai:

Het weer in Mumbai – dat meer dan twee dagen door zware regenval wordt geteisterd – gleed vanmiddag nog een paar inkepingen toen de wind opsteeg en ’s avonds tot 70 km per uur bereikte. De plotselinge neergang zorgde voor waarschuwingen van de stadspolitie en Maharashtra-minister Aaditya Thackeray, die de mensen vroeg om niet naar buiten te gaan. Foto’s en berichten op Twitter gaven een glimp van de schade, waaronder hoge kranen in het havengebied tot zonneschermen die van balkons vlogen, omgevallen auto’s op wegen en vallende bomen.

Sterke winden met een snelheid van 70 km per uur langs de kust heersen en zullen waarschijnlijk de komende drie tot vier uur aanhouden, aldus de Meteorologische Dienst.

Tegen de avond ontving het Colaba-gebied in Mumbai 22,9 cm regen, terwijl Santacruz 8,8 cm regen ontving, voegde de afdeling eraan toe.

De Central Railway tweette om te zeggen dat vanwege hevige regen en wateroverlast treindiensten op de havenlijn tussen Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus naar Vashi en op de hoofdlijn naar Thane zijn opgeschort.

Het bureau van eerste minister Uddhav Thackeray zei dat hij de situatie in Mumbai en aangrenzende gebieden heeft herzien. De ambtenaren zijn op hun hoede, aangezien het ontmoetingsbureau ook zware regenval voor morgen heeft voorspeld.

“Iedereen verzoeken om binnen te blijven. Mumbai wordt geslagen met hoge windsnelheden en extreem zware regen zoals we allemaal kunnen zien. Ik verzoek iedereen, vooral journalisten die dit proberen te verhullen, om veilig te blijven. Blijf waar je ook bent”, aldus de zoon en de heer van Thackeray minister Aaditya Thackeray tweette.

De politie van Mumbai benadrukte de boodschap van veiligheid.

READ  Pokémon Unite maakt van monstergevechten een teamsport

“We vragen Mumbaikars om binnen te blijven en niet naar buiten te gaan, tenzij het uiterst essentieel is. Oefen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen en waag je niet in de buurt van de kust of met water omzoomde gebieden. Bel # 100 in geval van nood. Wees voorzichtig en blijf veilig Mumbai”, tweeten ze onder hashtag #MumbaiRains.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *