Rick and Morty debuteert met nieuwe PlayStation 5-promotie

Adult Swim en Sony werken samen voor een nieuwe PlayStation 5-promog Rick en Morty. Door de jaren heen hebben fans Rick en Morty gezien ster in verschillende promotiecampagnes met de afgelopen jaren verrassende team-ups met Pringles, Wendy’s en zelfs Hideo Kojima’s nieuwste game, Dood Stranding. Terwijl Rick en Morty zelf heeft geschoten hoe commodificeerde de fan favoriete animatieserie van Adult Swim is door de jaren heen geworden, het is nog steeds leuk om te zien Rick en Morty neem deze cynische houding aan tegenover de promoties zelf, zoals de nieuwste advertentie voor de PlayStation 5.

De nieuwste promo (die je kunt bekijken in de video hierboven op de officiële YouTube-pagina van Adult Swim) ziet Morty de verschillende functies van Sony’s volgende generatie console toelichten terwijl Rick zichtbaar achter hen een stapel dollarbiljetten aan het tellen is. Zoals gewoonlijk is het duo open over hoe ze zijn “betaald” voor de promotie en dit resulteert in een hilarische draai aan de gebruikelijke promoties zoals deze.

Hoewel het geweldig is om nieuw promotiemateriaal zoals dit te zien met het titulaire duo, Rick en Morty fans wachten nog steeds met spanning op het vijfde seizoen van de serie. Hoewel er nog geen releasedatum is vastgesteld voor seizoen 5 van de serie (wat waarschijnlijk nog gecompliceerder werd door de aanhoudende COVID-19-pandemie), hebben de crew en cast achter de serie opgemerkt hoeveel werk er is verzet voor de volgende seizoen al.

Co-creator Dan Harmon merkte zelfs tijdens het speciale live Rick and Morty-panel tijdens het virtuele Adult Swim Festival van eerder deze maand op dat ze aan de Aan het zesde en zevende seizoen wordt momenteel ook gewerkt. Fans zijn gewend geraakt aan lange wachttijden tussen elk nieuw seizoen van de serie, maar het klinkt steeds meer alsof het werk achter de schermen is versneld nu het is vernieuwd voor een enorme reeks afleveringen. Gecombineerd met alle focus op de serie in de promo’s van Adult Swim de laatste tijd, en de première van het vijfde seizoen wordt ongetwijfeld een grote.

Waar heb je aan gedacht? Rick en Morty‘s nieuwe promo voor de PlayStation 5? Waar staat het tussen de advertenties die we tot nu toe met het duo hebben gezien? Wat vond je van het vierde seizoen van de serie? Laat ons je mening weten in de comments of je kunt zelfs rechtstreeks contact met me opnemen over alle geanimeerde dingen en andere coole dingen @Valdezology op Twitter!

READ  Jeffrey Epstein-medewerker Ghislaine Maxwell rekende: Live updates
More from Madison Garrett

In Real Life en We Are The Champions

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *