Beste Britse aanbiedingen voor consoles en games in 2020

Als je je PS5 vooraf hebt besteld, is dit het perfecte moment om controllers in te slaan. De nieuwe DualSense draadloze controllers van PlayStation zijn ook meeslepender dan ooit, met haptische feedback en dynamische triggereffecten die je meesleuren in de actie. Met een ingebouwde microfoon heb je zelfs geen headset nodig.

Koop nu

Voorspellingen voor Black Friday- en Cyber ​​Monday-gamingdeals

Voor de gamer-meiden en jongens onder ons gaat Black Friday niet alleen over het besparen van veel op games en consoles, maar ook over de technologie en accessoires die nodig zijn om als een professional te spelen. Denk aan gaming-laptops, toetsenborden, monitoren, headsets, grafische kaarten en meer.

Als VR-gaming dit jaar je interesse heeft gewekt, is het misschien zelfs de kans waarop je hebt gewacht om de gloednieuwe Oculus Quest 2, HTC Vive of Sony PlayStation VR tegen een gereduceerde prijs. Als de afgelopen jaren iets te wachten staat, verwachten we tussen £ 100 en £ 200 korting op duurdere headsets, zoals de HTC Vive Pro, en £ 50 of zo op meer betaalbare headsets.

De prijzen variëren op verschillende dagen tussen verschillende winkeliers, maar we houden je op de hoogte.

Console- en videogame-deals zorgen doorgaans voor de meeste buzz tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday, maar hun populariteit resulteert ook in snelle uitverkoop. We raden je aan om voor de dag zelf te beslissen welke consoles en games je wilt kopen – en ook welke prijzen je bereid bent te betalen – zodat je deals kunt sluiten zodra ze worden vrijgegeven.

READ  De Xbox Game Pass gaat Gato Roboto bekijken en we ontvangen binnenkort The Moon en Wargroove

Voor een PS4 of Xbox One S is het vermeldenswaard dat console-plus-games-bundels bijna altijd een betere prijs hebben dan stand-alone consolekortingen. Overweeg, voordat je haast hebt om alleen een console te kopen, welke games je de komende maanden misschien wilt spelen en controleer of ze beschikbaar zijn in een bundel. Deals verlagen vaak de kosten van een of twee populaire titels drastisch en gooien genrevriendelijke games in die je anders misschien niet zou ontdekken.

Omdat de PS5 nieuw is en er veel vraag naar is, verwachten we geen grote kortingen, maar de komst ervan zal de prijs van PS4-bundels verder dan ooit doen dalen.

Nintendo Switch-aanbiedingen en kortingen

In zijn korte ambtsperiode is de Switch niet alleen de snelst verkopende console in de geschiedenis van Nintendo geworden, maar ook een redder voor mensen die op zoek zijn naar een beetje escapisme in lockdown.

Hierdoor is de vraag naar de Nintendo Switch hapert zelden en detailhandelaren maken vanaf het begin winst op de handheld-console – en de bijbehorende bundels.

Gelukkig, terwijl ze dat niet doen nodig hebben Om de prijs te verlagen, biedt Nintendo nog steeds geweldige Black Friday-deals. Vorig jaar werd de beste Nintendo Switch-deal aangeboden van Amazon, wat £ 30 korting op de verkoopprijs van £ 279 van de console bracht, en we verwachten hetzelfde weer te zien.

Bundels zijn ook populair bij Amazon en zijn concurrenten, die geweldige kerstcadeaus vormen. Dit jaar verwachten we dat de nieuwe Nintendo Switch Fortnite-editie bovenaan de lijst van mensen zal staan, evenals Animal Crossing-, Mario Kart 8 Deluxe- en Minecraft-bundels.

READ  Datums en tijden voor de trailer "Resident Evil Village": PlayStation, Xbox en pc

Xbox One-deals – wat wordt er aangeboden?

Hoewel de Xbox One X en Xbox One S een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd als twee van de meest gewilde gameconsoles ter wereld, is de nieuwe Xbox Series X en Series S komen dit jaar hun plaats innemen.

Zoals je zou verwachten, zijn de goedkoopste Black Friday-deals gekoppeld aan de iets minder krachtige Xbox One S – vooral als deze in bundels is inbegrepen – maar we verwachten bij de meeste retailers £ 50 tot £ 100 korting op de Xbox-modellen van de laatste generatie. In het verleden hebben we een Xbox One S 500 GB gebundeld met Rocket League, COD WW2 en een NOW TV-abonnement gezien voor slechts £ 199,99.

Written By
More from Vanessa Hale

De best verkochte dubbele oplader van Amazon werkt met Xbox One- en Series X-consoles | S en Elite, $ 17

BEBONCOOL-aanbiedingen (97% levenslange positieve feedback) via Amazon A. 2-pack Xbox One /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *