RIDE 5 aangekondigd voor PS5, Xbox Series X en pc

RIDE 5 aangekondigd voor PS5, Xbox Series X en pc

Mijlpaal heeft aankondigen Motorrace spel rit 5 Voor PlayStation 5, Xbox-serie en pc (stoomEn Epische spellen winkel). Het wordt gelanceerd op 24 augustus.

Hier is een overzicht van de game op de winkelpagina’s:

op

Laat je motor draaien en maak je klaar om de baan op te gaan rit 5. Een adrenaline-gevulde en zeer authentieke game-ervaring die je het gevoel geeft dat je echt op halsbrekende snelheid racet.

Vind je favoriete motoren en leer nieuwe kennen in het ultieme motorspel! Race op meer dan 35 circuits en verzamel meer dan 200 motorfietsen van wereldberoemde fabrikanten, elk element is ontworpen om het gevoel te geven dat je op een echte motor rijdt.

Belangrijkste kenmerken

  • Het is een lange weg – Het is niet alleen snelheid die races wint – Endurance-modus beloont doorzettingsvermogen en strategie. Tijd is niet langer het probleem, spring gewoon naar hartenlust met de optie om op te slaan, af te sluiten en later terug te springen. Zorg er wel voor dat u uw brandstof en stops in de gaten houdt – die hulplijnen kunnen snel uw ergste nachtmerrie worden!
  • Van nul tot held – Begin in je garage, beklim de rangen en word ’s werelds beste racer in de nieuwe carrièremodus. Race tegen steeds bekwamere rivalen en echte obstakels die tussen jou en de finish zullen staan. Leer verschillende fietsen onder de knie te krijgen en elke situatie aan te kunnen.
    Het zal niet gemakkelijk zijn… De weg naar de overwinning zit vol uitdagingen en het is aan jou om te beslissen welke je wilt aangaan – hoe moeilijker de uitdaging, hoe groter de beloning!
  • Win onder alle omstandigheden Hoe goed je ook bent, er is altijd één factor die je niet in de hand hebt: het weer. Een helderblauwe lucht kan veranderen in stortregens en dan weer in zonneschijn, en rollende wolken zullen je volgen terwijl ze door de bochten razen, waardoor je steeds veranderende uitzichten en landschappen krijgt. Je zult met onverwachte situaties te maken krijgen en je vaardigheden gebruiken om met zowel natte als droge omstandigheden om te gaan – verbeterde fysica maakt de ervaring nog realistischer!
  • Examen. leren. Rijden. – Weet u niet zeker welke lijn u moet volgen of wanneer u op de rem moet trappen? Gebruik je nieuwe rijhulpmiddelen en krijg ondersteuning op maat waar je die het meest nodig hebt. Leer beter omgaan met de fiets en kneepjes van het vak om de beste rijder te worden die je kunt zijn.
  • de controle – Je kunt echte motorliefhebbers niet alleen vanaf de motor vertellen, maar ook vanuit hun garage – Verzamel je favoriete modellen en pas ze naar wens aan. Deel je ontwerpen met andere spelers en laat je stijl zien! Focus niet alleen op cosmetica. Met de Race Creator kun je een oneindig aantal scenario’s bouwen, van enkele races tot volledige kampioenschappen, je motoren en circuits kiezen en optreden als racedirecteur om je eigen regels te bepalen.
  • Voel de concurrentie – Gesplitst scherm is terug! Nu kun je direct een vriend uitdagen en winnen! En als je de wereld wilt laten zien wat je waard bent, zal endurance racen je echt op de proef stellen.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

READ  Microsoft 'vreest' het einde van vroege console-gaming voor de Xbox 360, zegt Peter Moore

Advertentie aanhangwagen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *