Riot Games breidt ‘VALORANT Mobile’ uit nadat meer dan 14 miljoen pc-gamers zich sinds de oprichting elke maand wereldwijd aanmelden

taxatie

Videogame-ontwikkelaar en uitgever Riot Games heeft aangekondigd dat gemiddeld meer dan 14 miljoen pc-gamers van over de hele wereld elke maand inloggen om te spelen. Valorant, een gratis FPS-videogame van Riot die pas 1 jaar geleden op 2 juni 2020 op pc-platform werd gelanceerd.

Na een recordbrekende gesloten bèta en een succesvolle wereldwijde lancering, Valorant Het vestigde zich snel wereldwijd als een favoriet bij fans en ontpopte zich als een van de meest prominente FPS-games die beschikbaar zijn op pc. Tijdens het eerste jaar van het spel, Valorant Spelers hebben deelgenomen aan meer dan een half miljard multiplayer schietspellen. opgewonden voor Valorant Riot blijft alleen maar groeien en maakt zich nu op om de franchise uit te breiden – te beginnen met Valorant Mobiel – om mee te nemen Valorant Voor meer spelers over de hele wereld.

“Een van onze belangrijkste doelen in het eerste jaar was om het vertrouwen en respect van de wereldwijde FPS-gemeenschap te verdienen en te bewijzen dat Valorant Je blijft altijd bij de basis van een echt waardevolle competitieve tac-shooter. Om de groeiende gemeenschap van spelers te zien beseffen en waarderen wat we proberen te doen Valorant Verder dan we hadden verwacht, en we zijn verheugd om binnenkort dezelfde competitieve VALORANT-ervaring aan meer wereldwijde spelers te kunnen bieden”, aldus Riot Games Executive Producer. Valorant Anna Donlon. “

In minder dan een jaar na Valorant In 2020 lanceerde Riot ook Valoring Champions Tour Om het groeiende competitieve landschap van de game te ondersteunen. De Valorant De Champions Tour (VCT) is een eenjarig wereldwijd esports-toernooi met drie competitieniveaus: Challengers, Masters en Champions. Het tweede hoofdevenement van de Champions Tour 2021 en ValorantHaar eerste internationale toernooi, VCT: Masters Stage 2, eindigde vorige week in Reykjavik, IJsland. Volgens de eerste rapporten trok de laatste wedstrijd tussen Sentinels en Fnatic meer dan een miljoen gelijktijdige kijkers en gemiddeld meer dan achthonderdduizend kijkers per minuut.

READ  CS: GO-patch geeft kippen een "visuele upgrade"

Ter ere van de mijlpaal van het eerste jaar van VALORANT organiseert Riot een maand lang feest voor VALORANT-spelers en fans, waarbij communityleden worden beloond met in-game-beloningen en initiatieven. In juni ontvangt de VALORANT-gemeenschap een digitale herdenkingsmunt, inclusief een inwisselbare spelerskaart en een gratis evenementticket om de gelegenheid te vieren.

Written By
More from Max Mcgee

Don’t Forget Me, een mysteriegedreven game zoals het verhaal, wordt op 20 april voor pc uitgebracht

Ontwikkelaar The Moon Pirates heeft zijn eerste game aangekondigd: vergeet me niet​...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *