Riot Games gaat over op het afsluiten van zijn door fans gemaakte Chronoshift-server

Door fans gegenereerde spelinhoud is een controversieel onderwerp binnen de spelindustrie. League of Legends Het werd de nieuwste game die onder zo’n controverse kwam, met betrekking tot het bestaan ​​van de Chronoshift-server waarmee spelers toegang konden krijgen tot een “verouderde server” voor de 10-jarige versie van de game en deze konden gebruiken.

De server is ontwikkeld en gratis beschikbaar gesteld, en de server is beschikbaar gesteld voor Liga Spelers die toegang willen tot een nostalgische versie van MOBA. De server is gemaakt door fans, met behulp van de broncode waarvan ze beweerden dat deze openbaar beschikbaar was via Riot’s content delivery network, of CDN.

Vier dagen geleden is er echter een bericht op geplaatst P / st subreddit door een van de ontwikkelaars van het Chronoshift-project, waarbij hij opmerkte dat het team was gecontacteerd door een vertegenwoordiger van de Riot Games Security Department, die de ontwikkelaars van het Chronoshift-project vroeg om de broncode aan de server over te dragen en de server niet langer te laten draaien voor algemeen gebruik .

Het bericht bevatte een link naar de oorspronkelijke e-mail die door het Chronoshift Development Team was ontvangen, met een Riot-medewerker met de naam Zed die het team vertelde dat “om dingen kort te houden, we met elkaar moeten praten” voordat we het team uitnodigen om contact op te nemen via onenigheid. Sindsdien is Riot Games begonnen Bevestig bij PC Gamer Zaid is een werknemer van het bedrijf, hoewel ze “teleurgesteld waren over de inhoud van het gesprek” dat plaatsvond tijdens Discord.

READ  Xbox Game Pass voegt een nieuwe game toe die vandaag is uitgebracht

Dan blijft het oorspronkelijke bericht verschijnen Screenshots van het gesprek Tussen Chronoshift-ontwikkelaar genaamd Lord Lothendran en Riot-medewerker. In het gesprek vroeg een Riot-vertegenwoordiger het Chronoshift-team om “de bron van de chronoshift.dev-website over te dragen” en “alle broncode” voor het project. Zed informeerde ook naar het beheer van de werkbelasting van projecten en de “specifieke informatie” die tussen ontwikkelaars werd gedeeld.

In een verklaring aan PC Gamer bevestigde Riot dat het contact had opgenomen met het Chronoshift-team en zei dat “ons standpunt over projecten zoals Chronoshift uitdrukkelijk wordt vermeld in Sectie 3 van onze Juridische Richtlijnen.” Een Riot-vertegenwoordiger volgde dit op om te bevestigen dat ze nu “door meer formele kanalen zijn gegaan” met een verzoek om informatie over de server en Chronoshift-website over te dragen.

Op het moment van schrijven van dit artikel is de Chronoshift-website niet beschikbaar en wordt er een foutmelding weergegeven dat de verbinding met de site niet privé is. Een kopie van de officiële ophoudingsbrief die Riot naar het Chronoshift-team stuurde, is gelekt, hoewel de Chronoshift-ontwikkelaars via Twitter hebben verklaard dat ze niet verantwoordelijk zijn voor het lek.

Het is niet bevestigd of Riot doorgaat met het ondernemen van juridische stappen met betrekking tot de server.


Volg ons zeker Youtube Voor meer esports-nieuws en analyse.

READ  Er is een uur aan beelden van de Rainbow Six-parasiet gelekt

More from Madison Garrett
Verenigd in de uitbreiding van stormwinden | computer spelletjes
Onder normale omstandigheden een nieuwe lancering haardsteen De uitbreiding wordt voorafgegaan door...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *