Riot Games heeft een aandeel gekocht in de animatiestudio achter Arcane

Riot Games heeft nauw samengewerkt met mysterieus Animatiestudio Fortiche al jaren, en nu verstevigen de twee hun creatieve unie. Riot heeft een kapitaalinvestering gedaan, waardoor het een “aanzienlijk” maar niet-controlerend belang in Fortiche heeft gekregen. Het voegde ook twee leiders, Chief Content Officer Brian Wright en Company Development Director Brendan Mulligan, toe aan de raad van bestuur van Fortiche.

De game-ontwikkelaar heeft de exacte waarde of timing van de investering niet bekendgemaakt. De deal is volgens Riot ergens “eerder dit jaar” gesloten.

Je hebt dit misschien zien aankomen. Riot en Fortiche werkten aanvankelijk samen aan Video 2013 Jinx invoer naar League of Legendsen hebben meegewerkt aan projecten waaronder K/DA’s”popsterren“Twee Imagine Dragons-teams en muziekvideo van 2018” hardop lachen wereldkampioenschap volksliedopstaan. “Gooi het succes erin dat het werk voortstuwt het tweede seizoen Van mysterieus (Het eerste seizoen stond bovenaan de wereld) Netflix-hitlijsten gedurende drie weken) en het is duidelijk dat de twee bedrijven gedijen op elkaars successen.

Geen van beide bedrijven legde uit hoe de investering zou helpen. Fortiche werkt echter samen met Riot aan “andere aan te kondigen projecten” en meer mysterieus. Het extra geld kan Fortiche helpen deze inspanningen te verwezenlijken en Riot meer kansen geven om zijn games te promoten – wat Riot nu ook uitgeeft, kan inkomsten genereren met meer spelers en esports-kijkers.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Bruins vs. Lightning Talking Points: B's fouten stapelen zich op in Game 4-verlies
More from Madison Garrett
FFXIV Endwalker krijgt een nieuwe trailer en releasedatum op 7 december
afbeelding: Square Enix Oorspronkelijk stond de release gepland voor later deze maand....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *