Hoe gratis YouTube-video’s op Mac te downloaden

YouTube biedt niet de mogelijkheid om een ​​van zijn video’s rechtstreeks te downloaden. Dit heeft natuurlijk geleid tot talloze sites voor het downloaden van video’s, extensies en tijdelijke oplossingen, maar veel van deze oplossingen kunnen gevaarlijk zijn – veel ervan zijn er alleen om malware te verspreiden, kwaadaardige apps te installeren, enz. Er zijn echter verschillende manieren om dit te doen. Download veilig een YouTube-video naar je Mac, zodat je deze offline kunt bekijken of opslaan voor openbaar gebruik.

Dit zijn de beste manieren om gratis YouTube-video’s op Mac te downloaden.

We moeten je waarschuwen dat het downloaden van een YouTube-video technisch niet is toegestaan ​​door Google. Hoe dan ook, het is een vrij grijs gebied, dus gebruik alleen de volgende stappen om video’s te downloaden waarvan je wettelijk recht hebt op lokale kopieën.

VLC Media Speler

Naast zichzelf te profileren als een van de meest populaire videotoepassingen voor zowel Windows- als Mac-platforms, is VLC ook een van de meest veelzijdige mediaspelers die momenteel beschikbaar zijn. Een dergelijke functie die de technische mogelijkheden van de app belichaamt, is de mogelijkheid om YouTube-video’s te streamen en een directe downloadlink voor die MP4-bestanden te bieden.

Stap 1: Download en installeer VLC Als je dat nog niet hebt gedaan, open het dan. tik op Bestand tabblad en selecteer Bestand Open het netwerk knop.

Open de netwerkknop in VLC Media Player op Mac.

Stap 2: binnenin open source In het venster dat nu verschijnt, plak je de YouTube-video-URL in het daarvoor bestemde veld. Klik Open.

Open Source-venster op VLC Media Player op Mac.

Stap 3: De YouTube-video die je hebt ingevoerd, zou nu naar je mediaspeler moeten worden gestreamd. tik op Raam tabblad bovenaan en selecteer vervolgens Media-informatie.

De vierde stap: vervat in Plaats Het veld onderaan moet een URL zijn. Kopieer en plak dit adres in uw webbrowser en druk op de enter-knop op uw toetsenbord.

Media Info-venster in VLC Media Player op Mac.

Vijfde stap: Deze zelfde video zou nu in uw webbrowservenster moeten worden afgespeeld. Klik met de rechtermuisknop op deze video en klik op Video opslaan als knop.

Houd er rekening mee dat sommige VLC-gebruikers problemen kunnen ondervinden bij het uploaden van bepaalde video’s naar hun mediaspeler. Als u technische problemen ondervindt, controleer dan het logbestand (klik op Bestand Opdracht (cmd), bekeerlingenEn de m toetsenbordknoppen samen terwijl VLC open is).

4K-videodownloader

Voor YouTube-videodownloaders, 4K-videodownloader Het is een van de meest betrouwbare en populaire applicaties voor zowel Windows als Mac.

Stap 1: Download en installeer de applicatie via een bestand Officiële website. Uw Mac heeft macOS 10.13 of hoger nodig om het programma te laten werken.

Verschillende download-installatieprogramma's voor 4K Video Downloader.

Stap 2: Selecteer de URL van de YouTube-video die je wilt downloaden.

Stap 3: Open 4K Video Downloader op uw Mac. tik op plak de link knop.

De vierde stap: Er verschijnt nu een venster met verschillende downloadopties. Het standaard MP4-formaat is al geselecteerd. Kies de resolutie en of je ook de ondertitels wilt downloaden (als de video zelf ondertitels heeft). Zoek het uitvoerbestand voor het bestand en klik op Downloaden.

Download een video naar 4K Video Downloader voor Mac.

Aanbevelingen van de redactie
READ  Augmented Reality Mobiele games Marktgroeitrendsanalyse 2020-2025
Written By
More from Eda Greene
Adebutu’s 35 is niet genoeg in verlies voor Mobile
MOBILE, Ala. (LSUA Sports Information) – Jordan Adebutu’s 35 punten waren niet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *