Riot Games onthult wereldwijde esports-competitie voor Valorant – Gaming – Nieuws

Riot Games heeft de Champions Tour onthuld. Dit is een wereldwijde esports-wedstrijd voor de schutter Valorant. Deze wedstrijd is een poging van Riot om het professionele e-sports ecosysteem binnen Valorant naar een hoger niveau te tillen.

Het seizoen begint eind januari volgend jaar met de competitie van door Champions Tour is verdeeld in drie niveaus: Challengers, Masters en Champions. Bij Challengers draait het allemaal om regionale competities die worden georganiseerd door Riot of andere bedrijven. De Masters-evenementen zijn groter en vinden slechts drie keer per jaar plaats, waaraan de beste teams uit de verschillende regio’s kunnen deelnemen. Champions is het hoogst haalbare, een toernooi van twee weken waarin de zestien beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen.

In de Challengers en Masters kunnen punten worden verdiend om kwalificatie voor de kampioenen af ​​te dwingen. Voor de Challengers, die zes weken duren en uit drie toernooien bestaan, zijn er open kwalificaties. De beste teams kunnen zich kwalificeren voor de Masters, die tijdens de covid-19 pandemie beperkt blijven tot regionale aangelegenheden, maar Riot is van plan om te upgraden naar internationale LAN-sessies zodra de wereldwijde gezondheidssituatie het toelaat.

READ  The Division: Beeldmateriaal van de gesloten bètaspel Heartland is online gelekt
Written By
More from Aubrey Mason

SPELLEN. Sushi Roll: wie kan het beste met eetstokjes omgaan?

Gaat het watertanden bij de woorden sashimi, tempura en sushi? Dan zal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *