PlayStation 5-update lost problemen met de installatie van games op -…

Er is een nieuwe firmware-update voor de PlayStation 5 uitgebracht, waarmee ten minste één groot probleem is opgelost dat spelers sinds de lancering heeft geteisterd: het installatieprobleem van de game.

Naast crashes in de rustmodus en problemen met het downloaden van games, hebben sommige PlayStation 5-gebruikers problemen gemeld waarbij de console games verwijdert die met een schijf zijn geïnstalleerd. Dit zou gebruikers dwingen de game opnieuw te installeren en eventuele updates te downloaden wanneer dit gebeurde. Sony heeft in een recent gepubliceerd bericht laten weten dat dit probleem is opgelost met de komst van de nieuwe firmwarerelease. Een ander probleem dat in de release-opmerkingen wordt opgemerkt, is minder een probleem, maar leidde tot enige verwarring over de tijd die het kost om de nieuwe DualSense-controller van de PlayStation 5 op te laden. Op sommige consoles zorgde een softwareprobleem ervoor dat de USB-poort aan de voorkant niet genoeg stroom aan de controller leverde om op te laden, wat leidde tot langere oplaadtijden of, in sommige gevallen, helemaal niet opladen. Sony zegt dat dit ook is opgelost.

De PlayStation 5 verscheen op 19 november in Nederland. In onze meest recente Game Over podcast deelt onze eigen Rudy zijn ervaringen met het futuristische toestel.

More from Madison Garrett

Je kunt PS5 PS Plus-games claimen, zelfs als je nog geen console hebt

Als je PlayStation Plus-lid bent, heb je recht op een paar games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *