Riot zegt dat nieuwe Valorant-lessen niet op tafel liggen

Riot zou kunnen overwegen om nieuwe hoofdstukken aan Valorant toe te voegen, maar alleen als het ontwikkelteam denkt dat ze iets nuttigs toe te voegen hebben. Agent-ontwerper Jay Watford (u/TheAeroplane13) maakte de opmerkingen tijdens een Reddit Ask Me Anything-sessie De rellen vonden een paar dagen na de release van Episode 4 Chapter Three plaats. Verwacht niet dat er in de nabije toekomst nieuwe hoofdstukken zullen verschijnen. Watford zegt dat het team een ​​aantal factoren in overweging neemt alvorens te beslissen over eventuele wijzigingen in het spel.

“We staan ​​zeker open voor het vinden van nieuwe klassen in Valorant, maar we willen ervoor zorgen dat die klassen gezond zijn voor het spel en op unieke en zinvolle manieren bijdragen aan de tactische ruimte”, zegt hij. “Als/wanneer we een agent vinden die uitbreidt wat mogelijk is en deze vakjes aanvinkt, willen we ze niet beperken tot de categorieën die momenteel van kracht zijn. [sic]. “

Watford vroeg fans wat ze wilden van een nieuwe klasse, en terwijl sommigen nieuwe tanks voorstelden – een idee dat anderen snel lieten vallen – en klassen steunden, was een van de meest populaire suggesties een “hacker” -klasse gebouwd rond stealth.

“Mensen liggen al op de loer”, zei U/F-Channel. “Het creëren van een klas hieromheen zou de kern van het spel niet erg raken.”

De meeste reacties ondersteunden Watsons onwil om nieuwe klassen te creëren, waarbij veel commentatoren zeiden dat ze geen manier konden bedenken om Valorant meer afgerond te maken. Zelfs fans van de categorie hackers zeiden dat het niet echt nodig is, hoewel het wel leuk kan zijn.

Totdat Watson en het ontwerpteam iets vinden waarvan ze denken dat het de tactische ruimte naar hun zin rockt, past Riot gewoon bestaande klassen en personages aan. De nieuwste release van Valorant zal bijvoorbeeld grote invloed hebben op het merkvermogen van Chamber, terwijl Watford uiteindelijk uitgebreide prestaties heeft beloofd voor Cypher en Phoenix.

READ  Releasedatum Solar Ash uitgesteld tot december

Met andere woorden, verwacht dat er de komende maanden veel wijzigingen zullen worden aangebracht in ons Valorant-categorierooster.

Written By
More from Max Mcgee
Roblox 101: Virtual Reality-spellen spelen
Het nadert (vermoedelijk) de metaverse en virtual reality is een van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *