Road 96 krijgt een releasedatum voor Xbox en PlayStation

|

Ravenscourt onthulde dat ze nu een nieuwe console-releasedatum hebben voor 96 manier Omdat de game zijn weg zal vinden naar zowel PlayStation als Xbox. Vandaag heeft het team bevestigd dat de game officieel zal worden uitgebracht voor zowel huidige als eerdere modellen op 14 april 2022. Dit zal de volledige versie van de game zijn, samen met alle updates en meer, zoals je kunt zien in de trailer hieronder.

tegoed: Ravenscourt

Zomer 1996, vandaag is het zover. de weg raken. complot Vrijheid. Ontsnapt. Hij rent. Ontsnap uit het systeem. Probeer te overleven. Op deze gevaarlijke reis door de wildernis naar de grens ontmoet je geweldige personages en ontdek je hun met elkaar verweven verhalen en geheimen in een zich steeds verder ontwikkelend avontuur. Maar elke mijl opent u met een keuze die moet worden gemaakt. Je beslissingen zullen je avontuur veranderen, de mensen die je ontmoet veranderen en mogelijk de wereld veranderen. Er zijn duizenden routes door de autoritaire staat Petria. Welke ga je nemen?

  • Route 96 is een gekke en mooie roadtrip. Ontdek spannende plekken en buitengewone mensen op je persoonlijke reis naar vrijheid.
  • Een avontuur gebaseerd op een steeds evoluerend verhaal geïnspireerd door Tarantino, de gebroeders Coen en Bong Joon Ho. Gemaakt door de bekroonde makers van Valiant Hearts en Memories Retold. Aangekondigd als onderdeel van het OMEN Presents-initiatief van HP Inc.
  • Momenten van actie, verkenning, meditatief verdriet, menselijke ontmoetingen en vreemde situaties. Tegen een achtergrond van autoritair bewind en repressie.
  • Verbluffende visuele stijl, een soundtrack vol liedjes uit de jaren 90 en duizend paden door de game, zodat elke speler zijn eigen unieke verhalen kan creëren op Route 96.

“We zijn zo trots dat we deze hebben gewonnen, we hoopten er één te krijgen, en een ongelooflijke vijf”, zei hij. Yuan Fanes, CEO en creatief directeur van DigixArt. “Er is tegenwoordig een enorm publiek dat wacht op innovatieve ervaringen, de gamewereld is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Route 96 is een collaboratieve creatie, die een weerspiegeling is van teamdiversiteit en laat zien dat succes geen kwestie is van projectgrootte.”

Gepost in: games, indiegames, videogames | Mijlpaal: Indie Games, Ravenscourt, 96. Rd

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Gebouwen hebben ook gevoelens! Het krijgt eindelijk een release voor Xbox, PlayStation en Switch in maart
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Studio Double Fine plaagt twee nieuwe Xbox Series X-games
In 2021 werd Double Fine Productions gelanceerd Psychologie Pioniers 2Het wordt algemeen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *