Roadmap en patchgrootte van Call of Duty seizoen 6 onthuld

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Seizoen 6 komt later vanavond uit, en voorafgaand aan de lancering hebben Activision en Infinity Ward voorzien een groot aantal details over wat u kunt verwachten, inclusief de details van de patchgrootte en de volledige seizoens-roadmap.

Wanneer de Starttijd seizoen 6 hits, zullen PC Modern Warfare-spelers een download van 57 GB hebben om naar beneden te halen. Spelers die alleen Warzone spelen, moeten 25,5 GB downloaden. Dat is veel groter dan de downloads die onze consolevrienden krijgen – Xbox One-spelers hebben een download van 22,66 GB, terwijl PlayStation 4-spelers 19,3 GB hebben. (Dit is waar we ons bevinden: een patch van 19 GB lijkt in vergelijking klein.)

De belangrijkste toevoeging voor het begin van seizoen 6 is de Warzone-kaartupdate, die wordt geïntroduceerd snelle metrostations naar de Battle Royale. We krijgen ook twee nieuwe multiplayer-maps met Mialstor Tank Factory en de terugkeer van Broadcast uit Call of Duty 4, een nieuwe Gunfight-map met de naam station en een nieuwe Ground War-map met de naam Verdansk Riverside.

Dat komt bovenop de nieuwe Farah- en Nikolai-operators, en de nieuwe Armored Royale warzone-modus en Killstreak bevestigde multiplayer-modus, plus de SP-R 208 en AS Val voegen zich bij de lijst met Call of Duty: Modern Warfare-wapens.

Later in het seizoen, vanaf 20 oktober, krijgen we een spookachtig Haunting of Verdansk-evenement, dat nieuwe LTM’s en beloningen zal introduceren. Een vlindermes zal later in het seizoen ook debuteren, net als een aantal nieuwe multiplayer-modi, die je kunt zien in de volledige roadmap hierboven.

READ  Rotor Riot iPhone Controller review: ``Go-topad voor mobiel gamen en pc-streaming'

Written By
More from Max Mcgee

Melbourne wordt beschouwd als een ‘hotspot’ voor het coronavirus

Autolijnen wachten op een drive-through coronavirus testsite, op zondag 5 juli, buiten...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *