Microsoft Outlook, Office 365, Teams en meer ondervinden een storing

Sommige Microsoft-services, waaronder Outlook, Office 365 en Microsoft Teams, ondervinden momenteel een storing, volgens Microsoft’s Office statuspagina. “Gebruikers hebben mogelijk geen toegang tot meerdere Microsoft 365-services”, luidt een bericht op de pagina.

Het bedrijf erkende eerst problemen om 17:44 ET via het Microsoft 365 Status Twitter-account, en zei dat het een wijziging had teruggedraaid waarvan werd aangenomen dat deze de oorzaak van het probleem was om 18:36 ET. Maar slechts 13 minuten later kwam het bedrijf opnieuw getweet om te zeggen dat het ‘geen toename van het aantal succesvolle verbindingen waarnam na het terugdraaien van een recente wijziging’.

Microsoft zei dat het “verkeer omleidt naar een alternatieve infrastructuur om de gebruikerservaring te verbeteren terwijl we het probleem blijven onderzoeken”, in een tweet van 19:48 ET.

Volgens de. Microsoft Azure Active Directory-service ondervindt problemen Azure-statuspagina.

“We werken aan een oplossing voor een serviceonderbreking die gevolgen heeft voor een subgroep van klanten die authenticatiehandelingen uitvoeren”, aldus een Microsoft-woordvoerder in een verklaring. “Bezoek de Azure-status pagina voor updates. “

Update 28 september, 20:13 ET: Nog een tweet en verklaring van Microsoft toegevoegd.

READ  Google Pixel 5a bereikt FCC in drie varianten
Written By
More from Lesley Curry

Wereldwijd chiptekort zal apparaten tot volgend jaar treffen

Medewerkers van Jiejie Semiconductor Company in Nantong, China maakten afgelopen maart chips....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *