Robo Revenge Squad komt volgende maand naar Switch & Xbox

|

Movie Games en Mill Games hebben deze week onthuld dat ze de Robo Revenge Squad in augustus naar Nintendo Switch- en Xbox-consoles zullen brengen. De game is een paar jaar geleden stopgezet op beide apparaten, waarin je bots gaat bouwen met vrienden om buitenaardse wezens te elimineren die door aliens bestuurde bots sturen om de wereld over te nemen. Bouw en pas je eigen robot aan van alles wat je kunt krijgen om de perfecte anti-robot moordmachine te maken en ons huis stukje bij beetje terug te nemen. Je kunt de trailer hieronder bekijken om hem op consoles te bekijken, aangezien deze op 17 augustus voor beide platforms zal verschijnen.

Krediet: filmgames

Werk samen met vrienden of bondgenoten en baan je een weg door hordes door aliens bestuurde robots die deze wereld van machines hebben omzeild. Stel je robots samen uit de meest waarschijnlijke huishoudelijke onderdelen en creƫer een feest dat elkaars vaardigheden aanvult om de ultieme machine voor het verpletteren van tandwielen te worden. Bouw je eigen robot door een chassis, hoofd, twee wapens en motor te kiezen uit verschillende opties. Gebruik zagen, discoballen, tennisbalwerpers en zelfs een booghorloge om het uiterlijk en de speelstijl te krijgen die bij je passen. Maak het dan je eigen door vormen, avatars en emotes te ontgrendelen.

In de gewaardeerde traditie van dubbele shooters, biedt Robo Revenge Squad je uitdagende en bevredigende gevechten, maar met een unieke focus op melee-gevechten en experimenten. Je moet de vaardigheden van elk onderdeel beheersen en hoe de onderdelen samenwerken om de aanval van topschoonmakers, keepers en boilers te overleven. Alleen dan kun je zelfs nadenken over het omgaan met de verdomde Juicy Joe of Le Kraque! Je kunt met je vrienden spelen op een lokaal feest of online met anderen meedoen met elke gewenste combinatie. Of ga helemaal Rambo op deze kwaadaardige aliens en neem je eigen wraak!

Gepost in: Games, indiegames, filmgames, videogames | Gelabeld: indiegames, molengames, filmgames, wraak van robo-squadron

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  De nieuwe Xbox Series X-update richt zich op mensen met lawaai
Written By
More from Vanessa Hale
Halo multiplayer-servers op Xbox 360 worden binnenkort afgesloten
Het is het einde van een tijdperk. Volgende maand zullen de servers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *