Rockstar laat spelers hun eigen beats produceren voor GTA Online

Als je over Rockstar-games en -muziek hoort, is het bijna alsof het laatste synoniem is met het eerste. Omdat muziek gewoon deel uitmaakt van het DNA van Rockstar. Sam Houser, oprichter van Rockstar Games, is erg gepassioneerd over alles wat met muziek te maken heeft. Vorig jaar lanceerde Rockstar een platenlabel in samenwerking met CircoLoco.

Deze krachtige inspiratie voor de kunst van muziek is de afgelopen twee jaar het duidelijkst belichaamd in Grand Theft Auto Online. beginnend vanaf Cayo Prico diefstal De update van december 2020, met Moodymann, Joy Orbison, Palms Trax, Keinemusik en gastoptredens voor West Coast-legendes Dr. Dre en DJ Pooh.

Rockstar zal niet snel stoppen om je meer muziekgerelateerde inhoud te laten zien. In de gamebestanden voor de “Contract”-update, is het VIP-contract van Dr. Dre als het eerste VIP-contract. Mogelijk komt er in de toekomst een voorstel voor een tweede VIP-contract. Daarnaast is een set nieuwe parameters die momenteel niet in gebruik zijn, binnen de “Criminal Companies”-update, toegevoegd aan de functionaliteit die is gekoppeld aan DJ-tracks.

Met GTA Online kun je je eigen beltonen maken

Maar nog belangrijker, het volgende grote idee van Rockstar voor muziek? Volgens een betrouwbare bron zal Rockstar spelers in staat stellen hun eigen mixen en beats te creëren in Grand Theft Auto Online. Evenzo deed zich een interessante ontwikkeling voor in hoe Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar, in oktober 2020 een domeinnaam “rapponator.com” registreerde. Tien jaar geleden, in september 2009, bracht Rockstar een muziekmixer uit met de naam van racket In samenwerking met Timbaland, waardoor de speler zijn eigen afleveringen kan produceren. De twee namen hebben zeker een interessante overeenkomst, aangezien Rockstar graag verwijst naar eerdere productreleases.

READ  Magic: Legends is nu in open bèta

Dit idee dwarrelde al een tijdje in de Rockstar-oven. Naast Rockstar die overweegt om voor het eerst als Michael de Santa op te treden in GTA Online. Net zoals hoe we half Contractupdate Focus op Franklin Clinton en de andere helft op Dr. Dre. We zouden een toekomstige update kunnen zien met de helft focus op Michael en de andere helft op het componeren van je eigen mix/ritmes.

More from Madison Garrett
Hoe Georgia Tech van plan is om 4 games in 7 dagen uit te voeren
“Ja, het is moeilijk”, zei Clemson-coach Brad Brownell toen hij maandag informeerde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *