Rockstar Update: GTA 6 releasedatum en nieuwe PS5 en Xbox Series X geruchten | Spellen | vermaak

PS5- en Xbox Series X-gamers kijken uit naar nieuwe projecten van de volgende generatie om te spelen, en het volgende deel in de Grand Theft Auto-franchise is een van de meest anti-adaptieve programma’s.

GTA 6 is de game waar iedereen meer over wil weten, en er gaan regelmatig geruchten de ronde over de uiteindelijke releasedatum.

De laatste voorspelling van analisten is dat Rockstar Games de volgende Grand Theft Auto pas in 2022 zal aankondigen.

En nieuwe geruchten over de releasedatum van GTA 6 suggereren dat het wellicht langer wachten op PS5, Xbox Series X en pc-games.

Het klinkt riskant als je hoort dat Rockstar mogelijk klaar is om uit te stellen tot 2023 om de volgende GTA-game te lanceren, waardoor het een volledig decennium is sinds de laatste game arriveerde.

Maar als je ontdekt hoe populair GTA Online op alle platforms blijft, wordt het in ieder geval mogelijk.

Zoals eerder deze week door Rockstar Games werd onthuld, blijven GTA Online en Red Dead Redemption enorme succesverhalen die blijven groeien.

In 2020 zette GTA Online een geheel nieuw record in spelersaantallen, terwijl meer dan de helft van de GTA Online-spelers die het El Rubio-complex van Cayo Perico hadden veroverd, besloten om dit alleen te doen, terwijl ze de nieuwe mogelijkheid om voor het eerst het hoofd te bieden aan solo-diefstal tijd.

Een bericht van Rockstar Games voegt eraan toe: “Van iedereen hier bij Rockstar Games willen we de community bedanken voor het spelen met ons gedurende een jaar dat anders was dan alle andere.

READ  De eerste exclusieve Xbox Series X van Microsoft heeft zojuist een angstaanjagende nieuwe promotie gekregen

“Of het nu ging om het plannen van een zee-inval op een versterkt tropisch eiland of het documenteren van de wonderen van het Frontier Animal Kingdom, het was geweldig om te zien hoe de gemeenschap samenkwam terwijl we doorgingen met het uitbreiden en ontwikkelen van zowel GTA Online als Red Dead Online.

“De commentaren waren ongelooflijk en we zijn iedereen dankbaar die met ons heeft gespeeld in wat we blij zijn te kunnen zeggen dat het weer een recordjaar was voor beide wedstrijden.

“GTA Online brak opnieuw zijn eigen records, met meer spelers dan enig vorig jaar. Red Dead Online zag ook meer spelers en meer nieuwe spelers, afgelopen december dan ooit sinds de beta-release.”

“ Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption 2 braken ook records in videoweergaven in 2020 – een grote dank aan onze toegewijde YouTube-makers voor hun grappige, slimme en ingenieuze creaties die ervoor zorgen dat we terugkomen voor meer.

Naast deze prestaties was de lancering van The Cayo Perico Heist baanbrekend met de mogelijkheid om solo overvallen te spelen – een opwindende dimensie toevoegend die spelers met passie hebben omarmd, aangezien iets meer dan de helft van iedereen die het El Rubio-complex overviel, besloot te gaan. het alleen. “

Ondertussen komen de laatste geruchten uit een online post, wat betekent dat het met een korreltje zout moet worden gegeten.

Met betrekking tot de releasedatum van GTA 6 zei de vermeende leaker dat het doelvenster voor het lanceren van de nieuwe GTA-game oktober 2023 is.

Ze zeiden dat consoleversies eerst prioriteit krijgen met daarna een verbeterde pc-versie.

READ  Xbox One en Xbox Series X vanaf 2020 zijn gratis voor iedereen

Ze zeiden dat een aankondiging om GTA 6 te onthullen in het voorjaar van 2022 zou kunnen plaatsvinden.

Het is echter belangrijk op te merken dat dit GTA 6 “lek” afkomstig was van het beruchte 4chan internet prikbord.

Dus hoewel dit waar kan zijn, blijft alles slechts een rapport totdat Rockstar Games hun eigen plannen deelt.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox onthult levensgrote Halo Infinite Warthog
Bij de wereldpremière van de nieuwe 20th Century Studios-film vrije man, Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *