Is Biomutant op Xbox Game Pass?

de beste spellen

Biomutant wordt dinsdag uitgebracht, waardoor fans zich afvragen of het zal worden uitgebracht op Xbox Game Pass | Foto door THQ Nordic, Test 101

Biomutant, een nieuwe actie-RPG-game voor één speler, zal helaas niet op Xbox Game Pass verschijnen voor de release van dinsdag.

Hoewel de Biomutant in de toekomst waarschijnlijk eindelijk op Xbox Game Pass zal verschijnen, zal de release op dinsdag pas na de release beschikbaar zijn via EA Play Pro.

De game behandelt het unieke concept dat antropomorfe dieren de wereld op de een of andere manier hebben overgenomen na de apocalyps die het menselijk ras heeft vergoten. Nu zijn de nog steeds rechtopstaande wezens, samen met andere stilstaande wezens op handen en voeten, bij bewustzijn en kunnen ze wat vechtsporten doen en geweren schieten.

Biomutants wordt een open-wereld RPG die ook crafting- en systeemfuncties heeft die vergelijkbaar zijn met die in Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dit alles wordt ook gecombineerd met enkele hack-, snij- en stripboekonomatopeeën om toe te voegen aan het toch al interessante concept van kleine harige dieren die grotere, meer harige dieren doden.

Dit wordt Developer’s Experience 101, zijn eerste uitstapje naar de productie van videogames als studio. Een van de oprichters, Stephan Leungkvist, werkte eerder aan de serie Just Cause and Mad Max in Avalanche Studios.

READ  Red Dead Redemption 2 voor Xbox is nu $ 27 - bijna de laagste prijs ooit
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox maakt gratis 50 top-MP-titels

Een van de duidelijke lijnen tussen Xbox en PlayStation waren de soorten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *