Round Up: beoordelingen zijn voor Capcom’s Monster Hunter Rise pc-poort

Foto: Capcom

Monster Hunter Rise Het was gemakkelijk een van de beste Nintendo Switch-exclusives voor 2021, en hoewel Capcom de ondersteuning voor die versie niet snel zal vertragen, brengt het binnen een paar dagen een pc-poort op Steam uit.

Als je gewoon nieuwsgierig bent om te zien hoe de pc-versie van de game eruitziet, hebben we een paar recensies van critici verzameld die deze versie vergelijken met de Switch-versie. Hoewel er enkele duidelijke verbeteringen in de pc-versie zijn in termen van nauwkeurigheid en prestaties, is geen ondersteuning voor cross-play absoluut een teleurstelling.

Toen Rise oorspronkelijk in 2021 op Switch werd uitgebracht, gaven we het negen van de tien sterren. Hier is onze videoreview:

Dus, wat zeiden critici over de pc-versie van het spel? Lees verder…

geribbeld Hij vatte de pc-versie samen als een andere manier van spelen, maar wist niet zeker of het nuttig was voor bestaande spelers:

Zonder cross-save tussen Switch en pc, of beelden die verbeteren wat gamers al op een handheld-systeem hebben, is het moeilijk in te zien waarom iemand al honderden uren zou zijn verdronken in opstaan Hij zal naar Steam springen.

Monster Hunter Rise Op pc is het gewoon een andere manier om een ​​geweldige game te spelen. En hoewel dat geweldig nieuws is voor pc-gamers die nog nooit in het Nintendo-ecosysteem hebben gekocht, maken de graphics geen indruk, zelfs niet op de meest indrukwekkende hardware.”

De gamer Hij zei dat het een “definitieve versie” van het spel was en prees het omdat het een enorme sprong voorwaarts was “in kwaliteit ten opzichte van de Switch-versie”, maar gaf toe dat het tekort schoot toen het naast de vorige inzending werd geplaatst. Monster Hunter World. Hij was ook niet blij om cross-play-ondersteuning uit te sluiten. Het eindresultaat was vier van de vijf sterren.

Nieuwe 4K-texturen voegen veel detail toe aan de monsters, en de verhoogde framesnelheid maakt elk gevecht soepeler en intenser.Zelfs als je de Switch-versie speelt, zal Rise op pc op veel manieren als een geheel nieuwe game aanvoelen.…als je veel Rise in de handmatige modus op de Switch hebt gespeeld, zie je op de pc-versie dingen die je nog niet eerder hebt gezien. “

“Als je van de wereld komt, aan de andere kant, is Rise een beetje een allegaartje … er is geen ontkomen aan het feit dat Rise een Switch-game is. Nu World en Rise naast elkaar kunnen worden vergeleken – “Op de pc is het verbazingwekkend hoe gestript Rise is. En erg dun. De gebieden zijn meestal vlakke, karakterloze pleinen die leeg lijken in vergelijking met de zeer complexe en gedetailleerde omgevingen van de wereld. “

Wccftech.com Je denkt ook dat World een beter uitziende game is, maar hield van het minder veeleisende karakter van Rise op pc. Hij is het er ook mee eens dat het een van de “beste console-naar-pc-poorten” van de afgelopen tijd is en ik geef het een negen op tien:

READ  Apple TV + verwerft een "sciencefiction-drama in de rechtszaal" over een dodelijke robotpop

Oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo Switch-console, ziet Monster Hunter Rise er niet zo goed uit als Monster Hunter World, hoewel de verschillende art direction de verschillen tussen de twee games minder ernstig maakt. Het is een minder veeleisend spel, dat er nog steeds goed uitziet dankzij de verbazingwekkende RE-engine. , betekent echter dat de meeste pc-gamers er geen probleem mee zullen hebben om het met hoge framesnelheden te gebruiken. Het systeem zal er geen probleem mee hebben om het boven de 60 fps te laten draaien. GPU, 16 gigabyte RAM, hij had geen moeite om het spel in 4K te spelen, waarbij hij 120 frames per seconde stabiliseerde op hoge tot maximale instellingen.

“Het feit dat Monster Hunter Rise zo goed werkt, is niet het enige dat het een van de beste console-naar-pc-poorten maakt die we de afgelopen tijd hebben gezien. De game biedt supersnelle ondersteuning en verschillende grafische instellingen, variërend van het schakelen tussen texturen met een hoge resolutie tot opties Meerdere tinten, waaronder dynamische tinten en tinten voor apparatuur, instellingen voor detailniveau, anti-aliasing-opties en meer. De game levert ook uitstekend informatie over hoe elke instelling de systeemprestaties beïnvloedt dankzij het grafische geheugengebruik en de CPU-belastingsindicatoren, waardoor het heel eenvoudig is om alle instellingen te tweaken om de beste balans tussen grafische kwaliteit en prestaties te bereiken.”

computer spelletjes Gaf het een negen van de tien plus vergelijkbare vergelijkingen van de wereld en hoe het spel nu speelt:

The Rise was natuurlijk oorspronkelijk ontworpen als exclusief voor Nintendo Switch, en hoewel deze pc-versie een goede port is met alles wat je zou verwachten, komt het niet in de buurt van de onmiddellijke visuele ‘cool’-factor die World deed. het kan niet concurreren met dingen als versieringen of geweldige animaties die speciaal zijn gemaakt voor monsters die met elkaar vechten… Het punt is echter dat Rise de beste game is.’

“…Natuurlijk, dit kan een Nintendo Switch-game zijn in het origineel, en dat is visueel te zien. Maar wat maakt het uit, want het is moeilijk om het gevoel kwijt te raken dat Monster Hunter Rise zo goed is als het ooit was. Wat betekent: zo goed mogelijk.”

NME Hij was net zo onder de indruk en noemde het de ‘ultieme versie’, maar vroeg zich af waarom mensen zouden terugvallen als er geen ondersteuning voor cross-play was:

Natuurlijk, zelfs als je niet het meest verbazingwekkende scherm hebt zoals Ultra Wide (dat ook wordt ondersteund), opstaan Op de pc steekt het nog steeds, nou ja, uit boven de Switch-versie. “

“… wie weet, als genoeg cross-switch- en pc-bezitters hun portemonnee afsluiten van wat een gemakkelijke dubbele take had moeten zijn, zou het Capcom misschien kunnen overtuigen om een ​​meer kruisbesparende oplossing te vinden.”

Dit is slechts een voorbeeld van enkele recensies voor de pc-versie van Monster Hunter Rise. Capcom maakte vorige week ook bekend wat het gaat worden Bevat enkele speciale schermfilters.

READ  'Disney Classic Collection' voegt Aladdin SNES en 'All Editions' van The Jungle Book toe

Ga je de pc-versie van Monster Hunter Rise bekijken of blijf je bij de Nintendo Switch-versie? Vertel het ons in de reacties.

Written By
More from Lesley Curry
De OnePlus 8, 8 Pro stabiele Oxygen OS 11-update veegt de telefoons schoon
Een stabiele Oxygen OS-update leidt tot het volledig wissen van gegevens van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *