Royals vs. Twins – Samenvatting van het spel – 30 april 2021

Minneapolis – – Alex Kirillov Hij sloeg de eerste twee thuiswedstrijden van zijn Major League-carrière, waaronder een campagne van drie ronden die de wedstrijd opende in de derde wedstrijd en de Minnesota Twins op het middenveld leidde naar El Central 9-1 vrijdagavond.

Kirillov, die zijn debuut maakte op 30 september, maakte zijn thuisvluchtdebuut in zijn 28e verschijning op het bord, een rit in de tegenovergestelde richting om hem te stoppen. Tyler Zuber Dat zette de tweeling met 4-0 op voorsprong en vuurwerk op doel af.

De 23-jarige sloeg Homer een honkslag voor centrum Irvine Santana In de vijfde inning. Kirillov kwam binnen met een slag van .115 (3 tegen 26) in acht wedstrijden sinds hij op 23 april werd opgeroepen.

“Het voelt zeker opgelucht om mensen het hek te zien oversteken”, zei Kirillov.

Kirillov werd de eerste Twins-speler die de eerste twee thuiswedstrijden in dezelfde wedstrijd sloeg sinds Pat Miris op 19 juni 1994.

De teamgenoten van Kirillov merkten na de wedstrijd op dat ze zelden een groentje zagen glimlachen. Zelfs na zijn vrienden, kostte het wat werk in de dug-out om hem wat emotie te laten tonen.

“Andrellton stelde voor om te kietelen,” zei Rocco Baldeli, directeur van de Tweeling, nadat hij Adrileton Simmons had gehoord. “Niemand weet hoe hij hem echt kan bereiken of hoe hij hem aan het lachen of glimlachen kan maken.”

Michael Pineda (2-1) Toegestaan ​​één en drie runs in vijf slagen. De rechtshandige man raakte gewond aan de arm die Michael A. Taylor in de vijfde inning maar maakte een einde aan de helft.

READ  Apple verwijdert duizenden game-apps uit de Chinese winkel: onderzoeksbureau

“Mike gooide de bal heel goed,” zei Baldelly. ‘Als de terugkeer er niet was geweest, had hij misschien nog een kans gehad om te showen.’

Brady Singer (1-3) Hij vertrok nadat hij in zijn linkervoet was geraakt Josh Donaldson Drive the streak die de tweede helft afsloot. De bal kaatste terug naar Carlos SantanaEn de eerste basisman klom op het honk om te verdubbelen Ik ben rortvedt, Die net zijn debuut had gemaakt in het Hoofdklasse-debuut.

Singer bleef een minuut op de grond voordat hij onder zijn macht vertrok.

Royals-coach Mike Matheny zei na de wedstrijd dat röntgenfoto’s van de hiel van Singer negatief waren.

“Het raakte hem in de hiel en verwondde meer dan wat dan ook de zenuw”, zei Matheny. ‘Alles bij elkaar genomen, denk ik dat we veel geluk hebben gehad.’

Rortvedt, een 23-jarige masker, was een 1-op-3 met een dubbele Bloop RBI achtste tegen Wade DavisToen scoorde hij in het stadion van Jammeh.

Carlos Santana raakte Homer in zijn eentje in de vierde wedstrijd, zijn zesde dit seizoen.

Vier werpers kwamen samen in Kansas City om 10 Walking Tours per seizoen uit te geven.

‘De marsen zullen ons doden,’ zei Mattini.

Coach kamer

Leden van de koninklijke familie: Singer werd gediagnosticeerd met een gekneusde hiel en wordt dag in dag uit op de lijst opgenomen.

Tweelingen: Outfielders Max Kepler En de Kyle Garlick Ze werden geactiveerd van de COVID-19-lijst met lijders nadat ze negen wedstrijden hadden gemist. Kepler startte in het rechter veld en was 0 voor 3 met lopen.

READ  Pourakarmika Suvidha-hutten die 10 keer de kosten hebben verworven, schokken de burgers; BBMP op de rand van een andere zwendel

volgende

Royals: LHP Danny Duffy (3-1, 0.39 ERA) staat zaterdag voor het eerst dit seizoen tegenover Minnesota. Duffy stond slechts één run toe in 23 ronden gedurende vier starts.

Tweelingen: RHP Matt schoenmaker (1-2, 5.49 ER) Hij heeft zijn vijfde start van het seizoen. Hij verloor twee wedstrijden op rij en een verliezer in drie wedstrijden.

——

More from Madison Garrett

e-book vol advies en inzichten van 22 marketingexperts

Facebook heeft onlangs Build Brilliant Brands gelanceerd, een gratis e-boek boordevol advies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *