Fall Guys Nintendo Switch- en Xbox-releases zijn officieel vertraagd, maar om de een of andere reden

Game studio Mediatonic heeft onlangs op zijn officiële website gepost dat de Fall Guys: Ultimate Knockout-videogame vertraagd zal zijn voor hun Xbox- en Nintendo Switch-releases, maar om de een of andere reden.

Mediatonic legde uit waarom beide versies zo vertraagd waren. De enige manier waarop ze wilden dat de crossover-functie werkte, was door de release van die versies op hun platforms uit te stellen. Toen ze onderdeel werden van de Epic Games-familie, kregen ze de kans om een ​​breed scala aan nieuwe tools te gebruiken die ze konden gebruiken om de game-ervaring voor hun gamecommunity te verbeteren. Ze realiseerden zich dat de releasedatum voor de zomer van 2021 te vroeg was, dus het was het beste om deze uit te stellen.

“Hoewel we deze platforms zo snel mogelijk willen lanceren, denken we dat de Switch- en Xbox-releases het wachten echt waard zijn en we zijn je erg dankbaar voor je geduld”, aldus Mediatronic. “Deze vertraging geeft ons team wat tijd om functies toe te voegen, zoals cross-play, dus als we nieuwe platforms toevoegen, zullen spelers in harmonie kunnen struikelen met hun vrienden, ongeacht welk platform ze kiezen.”

De volgende content voor de game zijn nieuwe releases van seizoenscontent, nieuwe shows, outfits, attracties en meer content. Seizoen 4.5 nadert ook nauw met twee nieuwe rondes, waaronder nieuwe herfstoutfits voor de garderobe van seizoen 4.

Fall Guys: Ultimate Knockout is nu beschikbaar voor pc en PlayStation 4. Binnenkort komen Xbox One en Nintendo Switch uit.

Zie ook

Bron: Officiële website

READ  Halo Infinite Fans verdeeld over nieuw gerucht

Written By
More from Vanessa Hale
Donut County maakt zijn debuut na deelname aan Xbox Game Pass
Onze nieuwste Xbox-game chart laat zien dat de laatste twee Call of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *