Ryan Tibera heeft drie wedstrijden geschorst

Redder van welpen Ryan Tibera Regisseur David Ross kreeg donderdag onaangekondigde schorsing en boetes van Major League Baseball. Tepera heeft een schorsing van drie wedstrijden opgepakt en Ross voor één wedstrijd.

MLB concludeerde dat Tepera opzettelijk het veld gooide bij de start van Brandon Woodruff voor Brandon De vijfde wedstrijd van de overwinning van de Cubs met 3-2 Dinsdagnacht. Michael Hill is Senior Vice President of Field Operations bij de MLB.

In de vierde inning van dat duel checkte Cubs Cubs Willson Contreras een swing maar werd in zijn hand geraakt met een hof van Woodruff. Het was de zevende keer dat de Contreras werden aangevallen door de Browers in de afgelopen twee seizoenen, het meest geraakt door één team in die periode. Hit na hit kwam op de hielen van twee anderen die vorige week plaatsvonden tijdens de tag team-serie in het Wrigley Stadium, de eerste hit Contreras in de helm, De tweede heeft beide stoelen gedesinfecteerd Contreras toonde zijn frustratie ook op het veld.

“Het was duidelijk niet de bedoeling”, zei Brewers ‘Travis Shaw na het tweede incident. “Tegelijkertijd werd hij gisteravond in zijn hoofd geslagen, dus ik raakte een beetje gefrustreerd. We proberen hem niet te raken. Het is 4-0. Maar als je de avond ervoor je hoofd stoot en dan opnieuw slaan, kan ik de woede en de frustratie begrijpen. “

“Iedereen doet hier zijn best [like] “Ik denk dat Wilson zei: ‘Ik denk niet dat er iets was bedoeld door beide partijen’, zei Ross woensdagochtend.” “Ik denk dat er dingen gebeuren, maar de frustratie neemt toe na een tijdje, en op een gegeven moment heb je er genoeg van.”

De schorsing van Tepera zou vrijdag beginnen, wanneer de Cubs een streak beginnen tegen de Braves, maar heeft ervoor gekozen om in beroep te gaan. Daarom zal zijn stopzetting pas ingaan nadat een hoorzitting heeft plaatsgevonden (als de schorsing van kracht is).

Ross zal vrijdag zijn schorsing uitzitten en kreeg ook een boete van een niet bekendgemaakt bedrag.

More from Madison Garrett

Utawarerumono PS4 en Vita Games verwijderd

twee Utawarerumono De PS4- en Vita-games staan ​​niet meer in de PlayStation...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *