Gamasutra – Persberichten – Nintendo-download, 15 april 2021: het aftellen van 400 dagen begint … nu!


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource Games Press.]

De Nintendo-download van deze week bevat de volgende inhoud:

 • Nintendo eShop op de Nintendo Switch
  • Verlangen – Met een prachtige handgetekende kunststijl en een interessant verhaal, Verlangen Het is anders dan alles wat je eerder hebt gespeeld! De grote wending: je hoeft niet te spelen om te zien hoe het afloopt! Maar dat betekent niet dat u werkeloos moet toekijken. Als hoofdschaduwpersonage moet je 400 dagen wachten voordat je koning wakker wordt. Terwijl je wacht, kun je donkere grotten verkennen, op tijd gebaseerde puzzels voltooien en items verzamelen. Start nu de aftelklok.
  • Geen spel: verkeerde afmetingen – Ondanks zijn titel is het echt een spel! Geen spel: verkeerde afmetingen Het is een komisch avontuur vol klik-en-richting vol raadsels en raadsels. Als u op zoek bent naar iets anders en experimenteels vol verrassingen, hoeft u niet verder te zoeken.
  • ik deed Gomes is een tweedimensionaal wezen dat in een tweedimensionale wereld leeft. Of is het? Wanneer het bestaan ​​van een mysterieuze derde dimensie aan hem wordt onthuld, wordt Gomez op een reis gestuurd die hem naar het einde van tijd en ruimte zal brengen. Gebruik uw vermogen om door 3D-structuren te navigeren vanuit vier verschillende klassieke 2D-perspectieven.
  • SaGa Frontier Remastered – De geliefde klassieke RPG 1998, SaGa Frontier-Recycleer met verbeterde graphics, extra functies en een nieuw hoofdpersonage! Beleef dit rollenspelavontuur als een van de acht helden, elk met een verhaal en doelstellingen. Ontdek met Free Scenario uw eigen unieke reis.
  • Donkere detective: aanraken in het donker – Twin Lakes is een vervloekte stad. Dit is waar The Darkside Detective binnenkomt. Als je ‘s nachts een bult hoort, een tintelend gevoel in je ruggengraat voelt of iets vreemds ruikt, loopt rechercheur Francis McQueen niet ver achter. Bekijk de vele vreemde, paranormale en altijd contrasterende gebeurtenissen in de stad in dit klassieke point-and-click-avonturenspel met een uitgesproken gevoel voor humor.
  • Goodstrike – In dit 3D-actiespel, Bullet-hell, de incarnatie van Talaal, de laatste van de zeven maskers van God. Talal vindt de drager op tijd om haar broers en zussen te bevechten die haar achterna zitten om de kracht in het masker te absorberen. Haar drager zit nu gevangen in een oorlog die niet van haar is, een ring die onmogelijk te breken lijkt.
READ  Xbox One-spelers kunnen nu tijdelijk gratis nieuwe games downloaden

Demo’s:

 • Ridders die nooit zeggen – Terwijl Aerial_Knight Geef nooit op De demo, die op 19 mei naar de Nintendo Switch glijdt, is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Dit is geen typisch “rennerspel”! Ren, spring, schuif en ren door het futuristische Tokio in Detroit-stijl op een verbluffende soundtrack van de hoofdrolspeler Wally om te redden wat er nog over is van de toekomst.

Nintendo eShop-verkopen:

 • Nintendo eShop op de Nintendo Switch
  • Bekijk de Nintendo eShop voor de nieuwe Indie World Sale, die kortingen biedt op geselecteerde indiegames voor de Nintendo Switch tussen nu en 25 april om 23:59 uur PDT. Ga naar //www.everydayhealth.com voor een volledige lijst met indiegames die bij de actie zijn inbegrepen https://www.nintendo.com/games/sales-and-deals/

Ook nieuw deze week in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch:

Naast de videogames die in winkels verkrijgbaar zijn, biedt Nintendo ook een verscheidenheid aan inhoud die mensen rechtstreeks naar hun systemen kunnen downloaden. Nintendo voegt wekelijks nieuwe spellen toe aan de Nintendo eShop, die verschillende opties bieden voor het Nintendo Switch-systeem, het Wii U-systeem en de Nintendo 3DS-systeemsuite.

Nintendo Switch Online is een betaalde lidmaatschapsservice waarmee leden online kunnen samenwerken of het tegen elkaar opnemen in compatibele Nintendo Switch-games, zoals Super Smash Bros. UltiemeEn de Luigi’s Mansion 3En de Pokemon zwaard En de Pokemon Shield​ Leden genieten ook van een samengestelde bibliotheek met klassieke NES- en Super NES-games, waaronder Super Mario Bros 3En de Super Metroid En de The Legend of Zelda: A Link to the Past, Onder vele anderen. Ga naar voor meer informatie over de voordelen van Nintendo Switch Online, om lidmaatschapsopties te bekijken en om meer te weten te komen over een gratis proefperiode van zeven dagen voor nieuwe gebruikers. https://www.nintendo.com/switch/online-service/

READ  Google's Santa Tracker is live terwijl Kerstmis over de hele wereld begint. 5 leuke manieren om het te gebruiken

Nintendo eShop is een geldservice met een verscheidenheid aan inhoud, waaronder nieuwe en klassieke games, apps en demo’s. Gebruikers kunnen geld aan hun rekeningsaldo toevoegen met een creditcard of een Nintendo eShop-kaart kopen in een winkel en de code van de kaart invoeren. Alle tegoeden van één Nintendo eShop-kaart moeten worden geladen op een Nintendo Switch-, Wii U- of Nintendo 3DS-systeemfamilie, maar kunnen in elke Nintendo eShop worden gebruikt als de systemen aan één Nintendo-account zijn gekoppeld.

Amerikaanse en Canadese klanten van 18 jaar of ouder kunnen hun PayPal-account koppelen aan hun Nintendo-account om digitale games en content voor het Nintendo Switch-systeem op het apparaat en op de Nintendo-website te kopen. Zodra de accounts zijn gekoppeld, kunnen gebruikers PayPal ook gebruiken als betalingsoptie bij het kopen van digitale inhoud voor de Wii U- of Nintendo 3DS-familiesystemen op de Nintendo-website.

My Nintendo-leden kunnen gouden punten verdienen op in aanmerking komende digitale aankopen. Heeft u al gouden punten? Wissel ze in bij je volgende digitale aankoop van Nintendo Switch- en DLC-games in de Nintendo eShop, of tegen beloningen met korting voor sommige Nintendo 3DS- en Wii U-programma’s. https://my.nintendo.com/reward_categories voor meer details.

Onthoud dat de Nintendo Switch- en Nintendo 3DS-systemen zijn voorzien van ouderlijk toezicht waarmee volwassenen een deel van de inhoud kunnen beheren waartoe hun kinderen toegang hebben. Nintendo 3DS-spelers die een Nintendo Network ID registreren, krijgen toegang tot gratis te starten games en gratis speldeals in de Nintendo eShop, en krijgen het laatste nieuws en informatie rechtstreeks van Nintendo.Voor meer informatie over ouderlijk toezicht op de Nintendo Switch en andere features, bezoek https://play.nintendo.com/parents/crash-ourses/parental-controls/ En de https://www.nintendo.com/switch/​ Bezoek voor alle andere systemen http://support.nintendo.com/

READ  Patch-opmerkingen, releasedatum, bestandsgrootte, download en meer
Written By
More from Eda Greene

Montclair High School & MKA beperken fans van thuiswedstrijden voor herfstsporten

Menigten zoals deze bij een MHS-voetbalwedstrijd in 2018 zullen dit najaar nergens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *