Saints James Winston verlaat de wedstrijd na kniegespen

New Orleans Saints quarterback James Winston liet een wedstrijd tegen Tampa Bay Buccaneers Zondag toen hij blijkbaar vroeg in het tweede kwart een knieblessure opliep.

Winston drong aan en werd neergehaald door de piraten quarterback Devin Wit, die Winston bij de kraag greep. Winstons linkerknie leek ongewoon strak.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

New Orleans Saints quarterback James Winston (2) werd neergehaald door een tackle van de Tampa Bay Buccaneers binnen linebacker Devin White (45) in de eerste helft in New Orleans, zondag 31 oktober 2021.
(AP Foto/Butch Dale)

Hij werd uit het veld geholpen en later op een wagen naar de kleedkamer gebracht. Het was een 6-uit-10 pas voor 56 yards en een 40-yard haasten voor de blessure.

Trevor Simian werd in de wedstrijd geduwd in plaats van Winston omdat Tysom Hill nog steeds uit was wegens een blessure.

Matt Ryan’s hand bloedt professioneel tijdens Falcon-Panthers

was winston Ik kijk er naar uit om tegen te spelen zijn voormalige team.

New Orleans Saints quarterback James Winston (2) is van het veld gestuurd na een blessure in de eerste helft tegen de Tampa Bay Buccaneers in New Orleans, zondag 31 oktober 2021.

New Orleans Saints quarterback James Winston (2) is van het veld gestuurd na een blessure in de eerste helft tegen de Tampa Bay Buccaneers in New Orleans, zondag 31 oktober 2021.
(AP Foto/Derick Hingle)

Hij zei vóór de wedstrijd van zondag, via WWL-radio. “Ik denk dat dat het belangrijkste is… dat ik in deze competitie heb geleerd. Het gaat om het winnen van wedstrijden. En op welke manier dan ook – wedstrijden winnen – ben ik er klaar voor.”

“Ik ben altijd een emotionele voetballer geweest. Ik denk dat dat iets is waar ik aan probeer te werken, aanwezig te zijn in plaats van vast te zitten in mijn gevoelens.” “Als middenvelder moeten we altijd aanwezig zijn en ons bewust zijn van alles wat er gaande is. Soms kunnen overmatige emoties ons naar plaatsen leiden waar we niet heen willen. Ik kom uit een niveau van dankbaarheid en optimisme.”

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

Winston heeft dit seizoen 1.114 yards, 13 touchdowns en drie intercepties gegooid.

Paulina Didage van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *