De eerste twee Xbox-games in november 2021 met goud zijn nu beschikbaar

Je kunt nu in november 2021 beginnen met het downloaden van de eerste batch Xbox-games met gouden titels (een dag ervoor!), de Xbox One-game Eruit en Xbox 360 Perzische raket. Beide titels zijn nu verkrijgbaar in de Microsoft Store (links onderaan de pagina) of door handmatig te zoeken op uw console.

Hier kun je naar uitkijken:

Afsluiten (1-30 november)

Ben jij klaar voor een boeiende carrière op het gebied van meubelen? Als pas gediplomeerde meubelverhuizer regel je verhuisopdrachten in de hele stad Packmore. Smooth Moves is misschien niet het grootste verhuisbedrijf, maar geen taak is te gevaarlijk of te gek voor dit drukke team enthousiastelingen. Laat je bedrijf groeien om nieuwe hoogten te bereiken, kleurrijke aanpasbare personages te rekruteren en je stad te redden van het gevaar van meubels!

Perzische raket (1 – 15 nov):

Sparkster maakt zijn triomfantelijke komst op Xbox 360 met Rocket Knight, een bijgewerkt HD-item in de klassieke 2D side-scrolling Rocket-actieserie. Onze favoriete buidelratheld keert na 15 jaar terug naar huis om het koninkrijk Zephyrus in puin aan te treffen. Gebruik je verstand en je vertrouwde Sparkster-raketpakket om een ​​dreigend wolvenleger te ontwijken en te verslaan dat het leven van zijn mensen bedreigt.

Je kunt beide games downloaden via de volgende links in de Microsoft Store:

Ga je later vandaag een van deze spellen downloaden? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Microsoft Flight Simulator "is niet veel veranderd" op Xbox Series X/S dankzij Azure-architectuur
Written By
More from Vanessa Hale
Meruem en Hiei zullen op 27 oktober naar Jump Force verschijnen op PS4, pc en Xbox One
Nintendo Switch volgt begin 2021 Bandai Namco heeft dat aangekondigd Hunter x...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *