Saints running game, verdediging kan QB helpen

NEW ORLEANS (Associated Press) — Toen Saints quarterback James Winston aan een seizoenseinde linkerknieblessure begon om een ​​veelbelovend tweede seizoen van zijn carrière in te korten, won New Orleans vijf van hun eerste zeven wedstrijden zonder zwaar te leunen op het passerende spel.

Dat zou kunnen helpen om de volgende start van Saints vooruit te helpen – of het nu Trevor Simian is, die de Saints zondag met 36-27 hielp winnen van Tampa Bay, of Taysom Hill, die vorig seizoen met 3-1 in vier wedstrijden ging maar herstellende is van een hersenschudding in de vijfde week.

De Saints eindigden als voorlaatste in de NFL in pass yards per game tijdens hun eerste zes wedstrijden die Winston eindigde – en dat doen ze nog steeds (met 180,9 per game) na hun laatste overwinning.

De basis van hun succes dit seizoen was hun running game, die negende werd in de NFL met 125 yards per game, en hun running defense, die tweede werd met 79,4 yards toegestaan ​​per game. Ondertussen slaagde de New Orleans High School erin om de derde plaats goed te maken in yards die zijn toegestaan ​​in de opportunistische spelindustrie, als een paar onderscheppingen door CJ Gardner Johnson en PJ Williams tegen zevenvoudig Super Bowl-kampioen Tom Brady.

Hoewel Winston af en toe een uitzonderlijk armtalent toonde voor het omzetten van diepe passen, werd hij grotendeels uitgenodigd om speldirecteur te worden. Hij leverde veel en probeerde ervoor te zorgen dat hij zijn omzet verminderde toen hij gooide, door het soort risico’s te vermijden dat hij in 2019, toen hij 30 onderscheppingen gooide in zijn laatste seizoen bij Tampa Bay, te vermijden was.

READ  FAUG-game uitgebracht in India: hoe te downloaden, spelmodi, downloadgrootte en meer

In zijn eerste seizoen als rookie bij Saints, slaagde Winston voor 14 TD’s voor slechts drie onderscheppingen voordat hij tijdens een stormloop een halsband raakte.

“Hij heeft ons zeker aangemoedigd”, zei Payton over de prestaties van Winston dit seizoen. “We hadden het gevoel dat we armkracht zagen, rijden, al die dingen.”

Hoewel Payton zei dat hij niet op zoek was naar een nieuwe QB via de handel, was hij maandag niet klaar om te zeggen of Hill of Siemian de knipoog zou krijgen om verder te gaan. Hij zei niet eens of Hill deze week was vrijgesproken om te trainen, hoewel hij wel opmerkte dat de vooruitzichten van Hill er veelbelovend uitzien.

‘Daar houden we u op de hoogte,’zei Payton.’Ik weet dat het goed werkt.’

Payton prees ook de manier waarop Simian speelde toen hij werd gemarkeerd tegen de agressieve verdediging van de Bucs, die vaak uitbreekt.

“Er waren een aantal spelen waarbij er een versnelling (pass) was en de bal op tijd naar buiten kwam”, zei Payton. “Ik dacht dat hij evenwichtig speelde en goede beslissingen nam. Dat is wat je wilt dat iemand doet als ze in een spel komen zonder veel werk te doen. Ik dacht dat hij de situatie goed aanpakte.”

wat te doen

Hardlopen in New Orleans blijft indruk maken en werd geholpen door de terugkeer van Mark Ingram naar de Saints. Zelfs na het nemen van de 40 yards waar Winston voor worstelde voordat hij werd geraakt, kwamen de rest van de baldragers van de Saints samen naar buiten voor 112 yards, of bijna 45 yards meer dan de gemiddelde 67,4 yards toegestaan ​​door de Bucs’ best gerangschikte verdediging. in een. Hoogtepunten waren onder meer Deonte Harris’ winst van 22 yard op haar achteruit, Kamara’s winst van 15 yard en Ingram’s winst van 11 yard.

READ  Metroid Dread-beelden lekten online voor de lancering van volgende week

Wat heeft hulp nodig?

De dekking van de Saints pass tegen Brady was een allegaartje. Hoewel ze hem twee keer onderschepten, gaf New Orleans High ook 28 ontvangsten op voor 375 yards en vier touchdowns, waaronder het opnemen van 41-yardhits voor Mike Evans en 50 yards voor Cyril Grayson.

Er was ook een spel waarin Evans opende achter cornerback Mashon Latimore en Marcus Williams veiligheid langs de rechterzijlijn, maar Brady sloeg de pass uit.

opslag

Hoewel Simian twee seizoenen lang een vaste NFL-starter was in Denver in 2016-17, had hij in meer dan twee jaar geen noemenswaardige verstoring van het reguliere seizoen gespeeld voordat hij naar buiten kwam met een reeks koppelingslay-ups zonder de bal om te draaien.

Siemian heeft nu overwinningen behaald als rookie tegen de twee beste passers in de geschiedenis van de NFL, beide in de Superdome. Naast het verslaan van Brady, die nummer één is in de carrière- en degradatiearena’s, versloeg hij de nu gepensioneerde Drew Brees, die tweede werd in beide categorieën, toen de Broncos New Orleans omdraaiden in november 2016.

lage voorraad

Tijdens de onderschepping van CJ Gardner-Johnson was hij ook grotendeels verantwoordelijk voor het dekken van Bucs-ontvanger Chris Goodwin, die acht passes voor 140 yards en een touchdown oppikte.

Gardner-Johnson was de belangrijkste verdediger bij TD Gowdin’s 12 yards en bij Godwin’s 44 yards lange gain-play waarin Saints’ eerste verdediger een vangst toestond en niet tackelde.

verwondingen

Hill is niet de enige Saints-speler die waarschijnlijk snel terug zal zijn. Nick Vanette en linebacker Chase Hansen keren sinds 21 oktober terug uit de geblesseerde reserve, die begon voor de 21-daagse run van New Orleans om ze te revitaliseren of terug te brengen naar de IR.

READ  Herziening van de 20 game-regel voor een verkort Boston Celtics-seizoen

sleutel nummer

8 – Het aantal omzetten dat Brady heeft gemaakt tegen de Saints-defensie in drie reguliere seizoenswedstrijden sinds de voormalige New England-ster in 2020 naar Tampa Bay verhuisde.

Volgende stappen

Payton moet beslissen wie de quarterback van zondag speelt tegen de Atlanta Falcons, aangezien de Saints een vierde opeenvolgende overwinning nastreven en een gelijkspel met de Buccaneers krijgen bovenop de NFC South.

____

Meer AP NFL-dekking: https://apnews.com/hub/nfl en https://twitter.com/AP_NFL

More from Madison Garrett
Meer dan 200 Ultra HD-films downloaden in één seconde? We zijn een stap dichterbij!
Britse wetenschappers hebben een recordsnelheid van gegevensoverdracht bereikt: 222 Ultra HD Blu-ray-downloads...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *