Samenwerken met Gang Of Youths, Lime Cordiale, Alison Wonderland en meer? – Ontdek

Youth Gang, Lime Cordial, Alison Wonderland, Genesis OSO, San Cisco, Vallis Alps, Touch Sensitive en … jij?

De DIY Supergroup van Triple j Unearthed is terug voor een tweede jaar, wat betekent dat je kunt samenwerken met enkele van de grootste namen in de Australische muziek.

Hier is hoe het werkt – elk van deze artiesten heeft royaal samples en afleveringen verstrekt. We hebben drumwerk van Scarlett Stevens uit San Cisco, de bas van Touch Sensitive, gitaren van Gang Of Youths, bars van Genesis Owusu en nog veel meer.

Sla Instagram-bericht over

FireFox NVDA-gebruikers – Om toegang te krijgen tot de volgende inhoud, drukt u op “M” om iFrame te openen.

Dit is waar het binnenkomt! Download het voorbeeldpakket, kies uw medewerkers, stel een reisschema op en upload het uurwerk voor middernacht AEST op zondag 9 mei naar uw Triple j Unearthed-profiel.

Zorg ervoor dat je samples gebruikt van ten minste drie artiesten die in het pakket zitten en voeg de hashtag #DIYSupergroup toe aan je tracktitel, zodat we deze kunnen vinden.

Het belangrijkste is – je kunt deze samples en loops alleen gebruiken voor deze wedstrijd, met name op triplejunearthed.com, dus laat ze niet vallen in je volgende nummer.

We maken de vijf Triple j Breakfast-finalisten met Bryce & Ebony bekend voordat we een winnaar kronen! Ze zullen in de voetsporen treden van de helden van vorig jaar – het anonieme collectief ROYBOY in Sydney.

Niemand was klaar voor ‘switchUP’, dat vakkundig samples van Tame Impala, G Flip, Amy Shark en Flume veranderde in een hiphopbumper van Brockhampton.

READ  Als je denkt dat Fall Guys een perfect mobiel spel zou zijn, heeft China nieuws voor je

Nu is het tijd om te stralen. Download voorbeelden, schrap een aantal van de deadlock-tools met nieuwe Supergroup-leden en zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden leest voordat u de groep betreedt.

succes!

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *