GTA 5 spelen op Android-smartphones met Xbox Game Pass

Zelfs als GTA 5 op veel platforms beschikbaar is, behoren mobiele spelplatforms niet tot hen. Helaas, in een poging om spelers te misleiden, vragen verschillende websites spelers om de GTA 5 APK’s te downloaden die compatibel zijn met mobiele apparaten. Dit zijn vervalsingen en spelers moeten er vanaf blijven.

Lees voor meer informatie: GTA 5 APK is niet beschikbaar op Android-apparaten, alle downloadlinks op internet zijn nep en illegaal

Spelers kunnen GTA 5 op hun mobiele apparaat spelen met behulp van pc of PS4. Ze kunnen hiervoor Steam Link of PS Remote Play gebruiken. Spelers kunnen de onderstaande artikelen bekijken voor meer informatie:

GTA 5 downloaden en spelen op Android-apparaten met Steam Link in april 2021: een stapsgewijze handleiding voor beginners

Hoe speel je GTA 5 op Android met PS Remote Play in april 2021: een stapsgewijze handleiding

Onlangs werd aangekondigd dat GTA 5 terugkeert naar Xbox Game Pass. De game is op 8 april 2021 opnieuw uitgebracht via de abonnementsservice voor videogames.

GTA 5 was van januari tot mei 2020 beschikbaar op Xbox Game Pass, maar is verwijderd en vervangen door Red Dead Redemption 2, een andere klassieker van Rockstar Games.


GTA 5 spelen op Android-smartphones met Xbox Game Pass

Afbeelding via GameQube (YouTube)
Afbeelding via GameQube (YouTube)

Android-spelers hebben nu een andere manier om van GTA 5 op hun mobiele apparaat te genieten. Ze moeten de volgende punten onthouden om het spel te spelen:

1. Spelers moeten ervoor zorgen dat ze een goede internetverbinding hebben, een middelgroot tot geavanceerd Android-apparaat en een Bluetooth-gameconsole.

2. Download de Xbox-app op hun Android-apparaat. Klik Hier Downloadbaar.

Afbeelding via Amazon. Bij
Afbeelding via Amazon. Bij

3. Spelers moeten een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement aanschaffen. Ze zullen $ 9,99 per maand moeten betalen om van het abonnement te profiteren. Indiase spelers moeten voor hetzelfde bedrag 700 INR betalen.

READ  Onder ons PS4, Xbox One-poort ingewikkelder dan je denkt

4. Eenmaal geabonneerd, hebben spelers toegang tot de cloudgames. Selecteer GTA 5 in de lijst.

NB: Als spelers geen Xbox-account hebben, kunnen ze de eerste maand alleen genieten van een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement voor $ 50.

Geplaatst op 11 april 2021 09:31 uur

Written By
More from Vanessa Hale

Capcom datalek onthult Sony’s Street Fighter exclusiviteit voorbij, SF6 zou naar Xbox kunnen komen ┬╗OnMSFT.com

Een ongelukkige ommekeer in de gebeurtenissen voor het in Japan gevestigde gamebedrijf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *