Samsung Galaxy A40-update om bugs in Android 11-upgrade op te lossen

Na de grote Android 11-upgrade op de Galaxy A40 zijn een aantal gebruikers verschenen met klachten over de bugs. Sinds gisteren heeft Samsung een kleinere update voor het toestel uitgebracht, die een aantal problemen lijkt op te lossen.

Herstel Galaxy A40-updatefouten

Begin april ben ik begonnen met de upgrade naar Android 11 en One UI 3.1 op de Galaxy A40. Daarna meldden verschillende gebruikers verschillende kleine of grote bugs. Samsung lijkt ook een paar dingen op te merken. Dit is na een nieuwe update voor het apparaat.

Ongeveer 125 MB downloads voor installatie van firmwareversie A405FNXXU3CUC4 op Galaxy A40. Hierin zijn geen grote veranderingen. Er is bijvoorbeeld geen nieuwere beveiligingspatch geïnstalleerd. De bijbehorende wijzigingslijst maakt echter een duidelijk punt:Verbetering van de algehele stabiliteit van de banen.In die context is hier de kleine manier van Samsung om te zeggen: update lost bugs op. De bugs die zijn opgelost, worden opengelaten. Controleer dus zelf of de nieuwe update op uw apparaat eerdere rimpels verlicht.

READ  Configuratie kan niet worden gedownload op COD Mobile
More from Madison Garrett

macOS 11.2 (Big Sur) is nu beschikbaar

Apple heeft een update voor Mac-software uitgebracht. In dit artikel laten we...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *