Samsung Galaxy A51 (oktober), Galaxy Note 20 en 10 (november)

De november-update van Samsung arriveert voor de Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Note 10 en 10+. Bovendien krijgt de Galaxy A51 ook – eindelijk! Weer een nieuwe update, al komt die niet met de laatste patch.

Galaxy A51 update oktober 2021

We meldden eerder deze week dat Samsung al geruime tijd geen nieuwe updates meer heeft ontvangen voor de Galaxy A51. Zo was de beveiligingspatch van juli de laatste patch die het toestel half augustus ontving. Eigenlijk had het toestel vorige maand een patch van oktober moeten krijgen. Dat deed het niet, maar de periode van geen updates loopt nu ten einde.

De 151 MB-update bevat firmwareversie A515FXXS5EUI4. Er zijn geen functionele wijzigingen aangebracht – alleen de beveiliging is bijgewerkt. Of liever: alle beveiligingspatches worden geïnstalleerd, zelfs die in oktober inclusief die in oktober. Dit betekent dat de Galaxy A51 eindelijk moderner wordt, hoewel de patch van november nog steeds ontbreekt.

Galaxy A51-update in oktober 2021

De update is nu live beschikbaar op zonder merk Galaxy A51 in Nederland en België. Bovendien kun je het ook downloaden op Vodafone’s gebrandmerkt apparaat versie. Als je niet wilt wachten op de melding, kun je de update ook zelf starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Galaxy Note 20 november 2021-update

En er zijn meer toestellen waarvoor de update klaar ligt: ​​Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra. Beide toestellen krijgen de november-patch, in de vorm van firmwareversie N98*BXXS3DUJ6. Het downloadbare pakket is meer dan 174 MB.

De update voor Note 20-modellen brengt ook geen merkbare veranderingen met zich mee. De patch van november is de nieuwste en garandeert onder meer het dichten van een lek dat het mogelijk maakt om het serienummer van je telefoon uit te lezen zonder de nodige toestemmingen.

Samsung Galaxy Note 20 november 2021-update

Je kunt de update voor iedereen installeren.Verkocht in Nederland en België zonder merk Let op 20 modellen – 4G en 5G. Alleen als je een bestand hebt gebrandmerkt Heb je een toestel rechtstreeks bij T-Mobile of Vodafone gekocht, dan moet je nog even geduld hebben.

READ  Android-beveiligingsupdate maart 2021 is nu beschikbaar voor Google Pixels

Galaxy Note 10 november 2021-update

Dan zijn er nog de Galaxy Note 10 en Note 10+. Ook deze krijgen vandaag de november-patch, in de vorm van een pakket groter dan 148 MB. Het bevat firmwareversie N97 * FXXS7FUJ1, die op zijn beurt de nieuwste beveiligingspatch bevat. En er zijn ook geen andere wijzigingen aan de Note 10.

Samsung Galaxy Note 10 november 2021-update

De update is nu direct beschikbaar op zonder merk Let op 10+, Nederland en België. We gaan ervan uit dat Note 10 Plus later vandaag – of de komende dagen – minder zal volgen. alleen met een gebrandmerkt Een toestel van Vodafone of T-Mobile Je moet nog even wachten.

Heb je een van de bovengenoemde updates geïnstalleerd? Ben je andere innovaties, of andere bugs (fixes) tegengekomen? Laat het ons hieronder weten!

(Met dank aan Thomas, Jesse en alle anderen die ons op de hoogte hebben gehouden van updates!)

More from Madison Garrett
CyberArk: Beperkte zichtbaarheid van gebruikersactiviteiten zorgt voor onnodige risico’s
Organisaties lopen nog steeds het risico van beperkte zichtbaarheid van gebruikersactiviteit tijdens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *