Samsung Galaxy A54-update brengt eindelijk de nieuwste patch

Samsung Galaxy A54-update brengt eindelijk de nieuwste patch

De tweede update voor de Samsung Galaxy A54 brengt eindelijk de nieuwste beveiligingspatch. Tot nu toe liep het toestel één tot twee maanden achter op de (beveiligings)feiten.

Galaxy A54 april 2023-update

Ongeveer een maand geleden bracht Samsung de Galaxy A54 officieel uit in Nederland. In onze uitgebreide review van de Galaxy A54 wezen we erop dat de software nog niet goed is geoptimaliseerd. De eerste update heeft al wat werk verzet op dit gebied. En deze week verschijnt er direct een tweede update, die het toestel ook qua beveiliging helemaal bijwerkt.

Het updatepakket met firmwareversie A546BXXS2AWC6 weegt iets meer dan 240 MB. Bij de lancering en na de eerste update draaide de Galaxy A54 nog steeds de beveiligingspatch van februari. En dit terwijl het toestel al maandelijks de nieuwste patches zou moeten ontvangen. Gelukkig corrigeert de nieuwe update dit allemaal. Na installatie draait de telefoon al op de patch van april.

Het is niet duidelijk of de Zuid-Koreanen met de nieuwe update ook de software en de telefoon verbeteren. De changelist vermeldt het alleen in zeer algemene bewoordingen. Punten als “stabiliteitsverbeteringen” en “prestatieverbeteringen” worden standaard bij elke update genoemd. Uiteraard is de Galaxy A54 nu veel beter geoptimaliseerd ten opzichte van de situatie direct na release. Of het werk 100% af is… Dat durven we pas te zeggen als we de nieuwe firmware al een tijdje in gebruik hebben.

beschikbaarheid

Je kunt nu in ieder geval de update van april überhaupt downloaden Merkloos Galaxy A54 modellen in Nederland, België en de rest van Europa. Wacht tot je een melding krijgt, of ga direct door instellingen onaangenaam systeem update En kies daar Download en installeer om het proces handmatig te starten.

READ  iOS 15.7.1 is uit - wanneer je niet kunt (of wilt) updaten naar iOS 16

Heb je de update ontvangen? Ervaar je na installatie nog steeds meer wijzigingen, innovaties, verbeteringen of bugs? Laat het ons hieronder weten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *