Samsung Galaxy S10 update gestart vanaf november in Nederland

Samsung rolt nu de november-update uit voor de Galaxy S10-, S10+- en S10e-telefoons in Nederland en België. Deze keer geen verrassende nieuwe functies – alleen de nieuwste beveiligingspatch.

Galaxy S10 november 2021-update

Nadat de update van november al voor november beschikbaar was op de Galaxy S21 en Galaxy S20, kun je deze nu downloaden op de Galaxy S10. Althans, in de eerste drie modellen van de serie, die in 2019 verscheen: de S10, S10+ en S10e. De S10 Lite volgt zijn eigen pad – waarover hieronder meer. We kijken ook een beetje uit naar Android 12, maar De belangrijkste dingen eerst.

Door ongeveer 150 MB te downloaden, wordt de Galaxy S10-serie geconverteerd naar de G97 * XXSEFUJ2-firmwareversie. De letter “S” geeft aan dat er geen nieuwe functies of functionele wijzigingen in het pakket zijn. Alleen maar sDe beveiliging wordt bijgewerkt – in dit geval door de beveiligingspatch van november te installeren.

Deze patch bevat 25 Android OS-verbeteringen en 13 stukjes van Samsung’s Kitchen One UI-interface en apps. Onder andere het lek dat het mogelijk maakte om het serienummer uit te lezen – zonder de benodigde toestemmingen – is door de nieuwe patch gedicht.

READ  Android 13 is uitgerold voor de OnePlus 10T in Europa
More from Madison Garrett
Victor Oladipo wordt uitgeschakeld in de wedstrijd Lakers-Heat met een duidelijke knieblessure
Victor Oladipo kwam hinkend de kleedkamer binnen en werd uitgesloten voor de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *